Doliu în România. Încă un erou și-a pierdut viața din cauza coronavirusului

Doliu în România. Coronavirusul continuă să facă victime și în rândul eroilor care se luptă zi de zi să salveze vieți din calea flăcărilor. Este vorba despre un pompier de la ISU Dâmbovița care a murit în cursul zilei de duminică, fiind răpus de coronavirus. Anunțul trist a fost făcut de reprezentanții instituțiie pe contul de Facebook.

Doliu în România. Încă un erou și-a pierdut viața din cauza coronavirusului

Doliu în România. după ce un pompier de la ISU Dâmbovița a murit din cauza coronavirusului. Eroii care se zbat în fiecare zi să salveze oameni, mor pe capete din cauza infecției cu coronavirus. În ultimele luni, mai multe cadre medicale, polițiști și pompieri au decedat din cauza COVID-19. România și-a mai pierdut un erou din cauza pandemiei, iar acesta este pompierul Sorin Bucur, de la Garda de Intervenție Potlogi. Viața pompierului cu experiență, s-a încheiat la vârsta de 50 de ani. Anunțul trist a fost dat chiar de reprezentanții instituției pe Facebook. „Drum bun către îngeri, Sorin Bucur, dragul nostru camarad! Ieri, 29 noiembrie 2020, un eveniment tragic a umplut de durere sufletele colegilor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmbovița, prin pierderea unui camarad de nădejde, un om deosebit, un salvator care, la rândul lui, cu toate eforturile depuse, nu a putut fi salvat din lupta cu necruțătorul virus SARS-CoV-2″.

Colegii pompierului sunt îndurerați de moartea plutonierului adjunct șef Bucur Sorin, care timp de 15 ani a activat în cadrul inspectoratului. „Timp de aproape 15 ani, cât a activat în cadrul inspectoratului, colegul nostru a participat la numeroase intervenţii, fiind permanent la datorie în nobila misiune pe care o au pompierii.„, a fost mesajul postat pe Facebook. Pentru a-și arăta solidaritatea, cadrele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Basarab I al județului Dâmbovița au transmis că sunt alături de familia pompierului decedat din cauza coronavirusului.

Lasă un răspuns