Simona Halep, în doliu! Ce persoană dragă a pierdut tenismena! A murit de COVID-19

Este zi de doliu pentru Simona Halep! Celebra tenismena a pierdut una dintre cele mai dragi persoane! Potrivit primelor informații, cel cunoscut drept omul de sprijin al blondinei, a fost răpus de COVID-19! Despre cine este vorba?

Din nefericire, ziua de 1 decembrie aduce o tristețe mare în sufletul Simonei Halep! Celebra tenismenă este în doliu, după ce Corneliu Idu, considerat drept omul care a sprijinit-o într-unul dintre cele mai grele momente din cariera sa, a pierdut lupta cu noul coronavirus. Corneliu Idu, patronul uneia dintre cele mai vechi companii de shipping din România, a ajuns în stare gravă la spital, fiind infectat cu COVID-19.

Simona Halep este în doliu, după ce a pierdut o persoană dragă

Din nefericire, cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a-l salva! Afaceristul avea 71 de ani și, potrivit replicaonline.roar fi făcut atac de cord. Corneliu Idu era deținătorul a multor afaceri, printre care putem menționa SC Idu Shipping and Services SRL. De asemenea, Idu era și patronul arenelor de tenis IDU din stațiunea Mamaia, locul în care inclusiv Simona Halep s-a antrenat.

Halep: ”Corneliu Idu m-a ajutat doi ani cu tot, mi-a plătit tot”

În urmă cu câțiva ani, Simona Halep a povestit totul despre începuturile carierei sale. Pe lângă problemele pe care le-a întâmpinat, Halep a ținut să menționeze că, pe lângă familie, singurul om care a sprijinit-o și a crezut în ea în acea perioadă a fost Corneliu Idu. De astfel, afaceristul a ajutat-o pe blondină timp de doi ani, inclusiv cu sume mari de bani.

Erau niște costuri foarte mari de suportat, iar celebra tenismenă nu-și permitea nici măcar jumătate din el. Corneliu Idu, omul care a sprijinit-o și a avut mare încredere în ea, i-a oferit totul, știind că în viitor va deveni un nume consacrat în industria tenisului.

„A fost o nebunie-n familia mea, a fost o dorință enormă pentru a mă realiza eu ca sportiv. Îmi plăcea tenisul mult. Am avut noroc că la 16 ani am avut sponsor de la Constanța, domnul Corneliu Idu, care m-a ajutat doi ani cu tot, mi-a plătit tot. M-a ajutat mult la momentul acela. E foarte greu, sunt costuri foarte mari, îți trebuie o situație financiară destul de bună ca să poți să faci tenis, e un sport scump. Dar cu multă încredere și puțînă nebunie, cum am mai spus, se poate și din situații mai puțin bune financiar să ajungi sus”, a dezvăluit Simona Halep în urmă cu câțiva ani într-un interviu.

De-a lungul anilor, Cornel Idu a demonstrat că este un împătimit al tenisului și a ajutat multe nume consacrate din industria tenisului, printre care Andrei Pavel, Horia Tecău și Simona Halep. Celebrul afacerist era, potrivit Topului Forbes, printre cei mai bogați români, cu o avere de aproximativ 130 de milioane de euro.

Lasă un răspuns