Starea Anamariei Prodan s-a agravat după ce a fost confirmată cu COVID-19

Starea Anamariei Prodan s-a agravat după ce a fost confirmată cu COVID-19. Anamaria Prodan a fost nevoită să cheme Salvarea la vila din Snagov.

Impresara a fost dusă de urgenţă la Institutul „Matei Balş“ din Capitală duminică, 29 noiembrie, pentru mai multe investigaţii. Potrivit unor apropiați, aceasta s-a infectat săptămâna trecută când a participat la o şedinţă a conducerii clubului FC Hermannstadt, la Sibiu. Mai mulți jucători și membri ai staff-ului administrativ al formației sibiene au fost confirmați cu COVIc-19.

Anamariei Prodan, confirmată cu COVID-19

Investitoarea de la FC Hermannstadt şi-a dat seama că este infectată cu COVID-19 după ce a constatat că are simptomele de dureri de cap şi febră. După ce a făcut testul COVID, aceasta a fost confirmată cu noul coronavirus.

Duminică după-amiază, aceasta a ajuns de urgenţă la spital pentru a-şi face investigaţii mai amănunțite.

„Ana a fost bine, nu a avut simptome majore la început. Iniţial, s-a simţit obosită, şi a preferat să stea în pat. A avut grijă să îi protejeze şi pe ai ei, chiar e precaută. Însă duminică dimineaţă totul s-a schimbat. Ana s-a simţit foarte rău şi a sunat la ambulanţă. Nu a vrut să mai stea, aşa că s-a prezentat de urgenţă la Matei Balş unde i s-au făcut radiografii la plămâni”, a declarat un apropiat al Anamariei Prodan pentru ziarul Click!

Focar de COVID-19 la FC Hermannstadt

FC Hermannstadt a anunțat joi, 19 noiembrie, că trei dintre jucătorii aflați sub comanda lui Ruben Albes (35 de ani) au fost depistați pozitiv cu coronavirus, cu trei zile înainte de meciul din campionat cu Astra Giurgiu.

n urma testării din urmă cu o sătămânî, în conformitate cu protocolul sanitar în vigoare, trei dintre fotbaliștii lui Hermannstadt au fost depistați pozitiv. Aceștia se află acum în izolare și respectă toate recomandările specialiștilor D.S.P.Sibiu, care au început o anchetă epidemiologică.

În afara celor trei jucători, toți ceilalți fotbaliști, precum și staff-ul sibienilor, au primit rezultate negative la testarea Covid-19. Potrivit legislației și a protocolului sanitar anti-coronavirus, impus de autorități și comisiile sanitare de specialitate, cluburile nu au dreptul să facă publică identitatea unui membru al infectat cu COVID-19.

Puțin peste 5.500 de cazuri noi, în România

Până astăzi, 29 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 471.536 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 348.852 de pacienți au fost declarați vindecați, potrivit știrioficiale.ro

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 5.554 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Până astăzi, 11.193 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 28.11.2020 (10:00) – 29.11.2020 (10:00) au fost raportate 148 de decese (86 bărbați și 62 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele Alba, Argeș, Arad, Bacău, Bistrița-Năsăud, Bihor, Botoșani, Călărași,  Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Dolj,  Harghita, Ialomița,  Iași, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț,  Prahova, Sălaj, Sibiu, Suceava, Timiș, Vaslui, Vrancea, Ilfov și Municipiul București.

Lasă un răspuns