Alte trei localități din Constanța vor intra în carantină începând de miercuri! Anunțul făcut de autorități!

Pandemia de coronavirus e departe de a se termina, iar în ultimele zile numărul cazurilor de infectare a crescut rapid în Constanța, dar și în mai multe județe din țară, motiv pentru care autoritățile au decis carantinarea. Acum alte trei localități de la malul mării vor intra în carantină!

În ultimele zile Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că în mai multe localități din Constanța numărul cazurilor de coronavirus a crescut foarte rapid, iar pentru a se limita infectarea tuturor persoanelor din acea zonă, autoritățile au decis.

Începând de miercuri de la ora 08:00, alte trei localități de la malul mării vor fi plasate în carantină, asta după ce în urmă cu doar câteva zile altele au fost de asemenea carantină din cauza numărului mult prea mare de cazuri.

Ei bine, de data aceasta localitatea Tuzla, Rasova și Aliman sunt cele vizate să intre în carantină începând cu ziua de mâine.

”Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență a emis ordinele de carantinare zonală, timp de 14 zile, pentru UAT Tuzla, UAT Rasova și UAT Aliman. Carantina pentru localitățile din județul Constanța intră în vigoare în data de 02.12.2020, de la ora 08:00”, a anunțat marți Prefectura Constanța.

Printre restricțiile impuse în această zonă sunt interzicerea deplasărilor, organizarea evenimentelor culturale și religioase, dar pe data de 6 decembrie va fi permis mersul la urne pentru votarea în cadrul alegeilor parlamentare!

4272 de persoane infectate în ultimele 24 de ore!

Deși în Constanța cazurile de coronavirus continuă să crească, la nivel național situația pare a fi mai bună, asta pentru că în doar 24 de ore de la ultima raportare România a înregistrat 4272 de noi persoane infectate cu COVID-19, un număr relativ mic dacă stăm să comparăm cu cel din alte zile, atunci când s-au depășit 10.000!

Din păcate la secțiile ATI nu e bine deloc, asta pentru că s-a stabilit un nou record, 1259 de persoane în stare gravă după ce s-au infectat cu COVID-19!

Lasă un răspuns