Prințul Harry e terminat! Doliu în Familia Regală. A murit subit. Nimeni nu se aștepta

Doliu imens în Familia Regală. Una dintre cele mai importante personalități s-a stins din viață. Prințul Harry e devastat după ce a primit vestea. A murit subit ”dar pașnic”.

Doliu în Familia Regală după ce Lady Celia Vestey, nașa prințului Harry, s-a stins din viață.

Deși Meghan Markle și prințul Harry au renunțat la statutul de mebri seniori ai Familiei Regale britanice, în urmă cu aproape un an, prințul Harry a primit de peste ocean o veste foarte tristă. Se pare că Nașa lui, Lady Celia Vestey, a încetat din viață la vârsta de 71 de ani.

Decesul a fost confirmat de familie și a fost anunțat ulterior în ziarul Daily Telegraph, unde se menționează că  aceasta ”a murit subit, dar pașnic”, sâmbătă, 29 noiembrie 2020.

De menționat este faptul că, potrivit tradiției regale, care permite mai multe rânduri de nași, Lady Celia Vestey a fost una dintre cei șase părinți spirituali ai Prințului Harry, aleși de prințul Charles și Prințesa Diana pentru botezul mezinului lor, în 1984.

asemenea, se apre că Lady Celia a avut o relație apropiată cu Elisabeta a II-a, cu atât mai mult cu cât împărțeau o pasiune comună – dragostea comună pentru cai.

Cine a fost Lady Celia

Lady Celia făcea parte din anturajul Reginei, alături de soțul ei, Lordul Samuel Vestey. Lordul Samuel a servit ca Maestru al Calului la Casa Regală din 1999 până în 2018, el fiind numit și „Lord-in-waiting’ permanent al monarhului, în luna august a anului trecut.

Se pare că anul 2020 a fost un cu adevărat dezastruos pentru Meghan Markle și prințul Harry. În vara acestui an, Meghan Markle a suferit un avort spontan, pierdere despre care a povestit abia de curând.

„După ce i-am schimbat scutecul (fiului ei, Archie – n.red), am simțit o crampă extrem de dureroasă. Am căzut pe podea cu el în brațe, fredonând un cântec de leagăn pentru a ne menține pe amândoi calmi, tonul vesel era într-un contrast puternic cu sentimentul meu că ceva nu era în regulă.

Știam, în timp ce îmi strângeam primul copil născut, că îl pierd al doilea. Câteva ore mai târziu, eram pe un pat de spital, ținându-mă de soțul meu. A pierde un copil înseamnă a purta o durere aproape insuportabilă, trăită de mulți, dar dicutată prea puțin”, a dezvăluit Meghan Markle.

Lasă un răspuns