Se întâmplă după 7 decembrie. Rareș Bogdan a făcut anunțul: Sunt convins ca vom face asta

Anunț major pentru milioane de români. Europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan, a anunțat ce se va întâmpla după data de 7 decembrie. Este vestea așteptată de toată lumea.

Rareș Bogdan este optimist cu privire la evoluția întregii țări. Potrivit acestuia, după alegerile parlamentare, România va avea ”trei ani de pace”, ani în care se pot implementa idei și în care țara noastră poate evolua.

„Începând din 7 decembrie urmează trei ani de pace. Trei ani în care nu o să avem alegeri. Trei ani în care vom pune în aplicare acest <<plan Marshall>>. Nu ne rămâne decât să implementăm o idee. Să implementăm energiile românilor care au experiența din afară, experiența occidentului”, a declarat europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan, la emisiunea ”Legile Puterii”.

Totodată, europarlamentarul a explicat că cele „83 de miliarde de euro înseamnă un plan Marshall pentru România”, făcând referire la Planul Național De Investiții și Relansare Economică al PNL și al Guvernului Orban.

„Ne trebuie aplomb. Ne trebuie iubire de țară și credință. Sunt convins ca vom face asta și ne vom recupera locul pe care al trebui să îl ocupăm în Europa. (…) Nu este doar o sărbătoare astăzi. E o recunoaștre, un stil de viață, un mod de ați învăța istoria”, a spus Rareș Bogdan.

Realizările liberalilor, în opinia lui Rareș Bogdan

Totodată, Rareș Bogdan a ținut să sublinieze câteva dintre realizările guvernelor liberare, amintind, printre altele, de înființarea Ministerului Muncii, introducerea zilei de muncă de 8 ore.

„Toatea astea au făcut-o guverne liberare. (…) Am lângă mine oameni care au reușit. În cele mai grele condiții au reușit absorbția uriașă de fonduri europene. La Cluj, Suceava, Reșita, Alba, Arad, oameni care au înțeles că banii europeni sunt salvarea și nu au mai stat cu mâna întinsă. Au reușit să devină poli regionali. Oamenii ăștia au știut ce avem de făcut”, a arătat europarlamentare.

De asemenea, cu doar câteva zile înaintea finalizării campaniei pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie, liberalul s-a arătat optimist în ceea ce privește șansele partidului în scrutinul de duminică în ceea ce privește crearea unei majorități puternice, care să asigure o guvernare stabilă, orientată spre investiții și dezvoltare.

„Dacă mobilizăm oastea de 245.000 de mebri vom avea trei ani de liniște, trei ani de parteneriat cu președintele… Dacă mobilizare este – prezența la vot între 35-37%, scoatem peste 30%. M-aș bucura să avem cât mai sus peste 30%. După noi se află PSD sub 30%, undeva la 26-27%, apoi USR (…)”, a mai spus Rareș Bogdan.

Lasă un răspuns