Lovitură cruntă pentru Iohannis! Este dezvăluirea momentului. Totul va deveni oficial duminică

Veste șoc pentru președintele Klaus Iohannis. Este o lovitură cruntă pentru șeful statului. Dezvăluirea momentului îi dă peste cap total planurile președintelui. Totul va deveni oficial duminică.

ifre bombă ies la iveală cu două zile înaintea alegerilor parlamentare. Nici măcar președintele Klaus Iohannis nu se aștepta la așa ceva. Cei de la PNL ar urma să piardă bătălia electorală de duminică.

Lovitură cruntă pentru Iohannis!

Cel puțin asta susține un sondaj IRES, realizat în 2-3 decembrie. Acesta indică faptul că PSD ar câștiga scrutinul. Social democrații ar fi pe primul loc în preferințele electorale pentru alegerile parlamentare de duminică. PSD ar avea 35%, iar PNL ar fi imediat în spate, cu 32%.

Cei de la USR PLUS ar completa podiumul cu 16%. Surprie mari sunt de la locul 4 în jos. Dacă am da crezare sondajului IRES și dacă acesta ar fi în concordanță cu alegerile de duinică, doar ProRomânia ar mai intra în Parlament. Partidul lui Victor Ponta ar obține 7% și ar reuși să treacă pragul.

Aici s-ar opri însă totul conform celor de la IRES. Casa de sondare spune că UDMR și PMP, partidul lui Traian Băsescu, nu ar intra în viitorul Parlament. Mai mult, cei de la IRE susțin că PMP și UDMR s-ar afla la același nivel cu cei de la AU, o formațiune nou înființată, aproape invizibilă în această campanie electorală.

PSD 35%

PNL 32%

USR PLUS 16%

Pro Romania 7%

UDMR 3%

AUR 3%

PMP 3%

Candidat independent 1%

Sondajul a fost realizat la nivel național, pe 1.067 subiecți 18+, prin metoda CATI (telefonic). Eroarea maximă tolerată este ± 3%.

Lasă un răspuns