Raed Arafat da cea mai CRUNTA veste! Ce vom fi obligati sa facem de Craciun si Revelion

Raed Arafat da cea mai CRUNTA veste! Ce vom fi obligati sa facem de Craciun si Revelion

Vești triste pentru românii care și-au planificat deja vacanța de iarnă. Din păcate, situația actuală a cazurilor de COVID-19 nu ne oferă siguranță în următoarea perioadă, motiv pentru care, se anunță măsuri stricte în acest sens. Raed Arafat a explicat în cursul serii de ieri despre ce se va întâmpla după alegerile parlamentare.

Raed Arafat a tras un semnal de alarmă vizavi de riscul pe care îl au întâlnirile în grupuri mari, motiv pentru care, cel mai probabil, vor fi niște reguli scrise care să interzică aceste petreceri mult așteptate de români.

„Despre sărbătorile de iarnă… este încă o perioadă care va trebui să fie adaptată acestui virus. Știu că atunci o să avem din nou foarte mulți oameni care o să vrea să sărbătorească sărbătorile de iarnă ca și cum nu ar fi fost virusul și nu este nicio problemă.

Din păcate acest lucru va fi imposibil. Va trebui să ne adaptăm modului în care în acest an vom trece prin perioadele respective în speranța că la anul vom putea să revenim la cât mai aproape de viață normală, cum o știam noi înaintea acestui virus”, a mai spus Arafat, potrivit Mediafax, citat de Antena3.

Având ca experiență recentă și nefericită petrecerile date după aflarea rezultatelor de la alegerile locale, Raed Arafat avertizează cu privire la cele parlamentare. Șeful DSU subliniază faptul că aceste adunări și petreceri nu trebuie să mai aibă loc, dat fiind faptul că există risc extrem de mare de infectare.

„Pentru ziua de vot o să insistăm ca după ziua de vot la anunțarea rezultatelor să nu există niciun fel de sărbătoriri, ieșiri și contact fără mască. Chiar dacă lumea va fi bucuroasă, exact asta am văzut la locale – și poate acolo a avut un impact serios.

Asta este momentul în care va trebui să venim și să interzicem chiar în scris probabil de acum ca să fim siguri că acest lucru nu se va întâmpla atunci. Chiar dacă nici la locale acest lucru nu era permis și totuși se întâmplat.

Deci va trebui să învățăm populația că indiferent cât de bucuros ești, care este problema la momentul respectiv, să nu ajungi să transmiți această boală peste tot în comunitate”, a declarat Arafat, potrivit antena3.

Lasă un răspuns