Liderul AUR a apărut într-un clip cu scene interzise minorilor. Ce explicaţii a dat George Simion

George Simion nu a fost la prima încercare de a ocupa un loc important în politica din România. Acesta a mai candidat încă o dată, însă la alegerile europarlamentare, ca şi candidat independent, însă fără succes.

Liderul Aur a realizat un videoclip electoral în Primăria Iași, în care a parodiat funcţionarii care toată ziua dorm, se ocupă de lucruri cu conotaţie sexuală sau chefuiesc de mama focului după ce reușesc să câștige voturile românilor.

Liderul AUR a apărut într-un clip cu scene interzise minorilor: Imagini cu un cuplu dezbrăcat pe jumătate

În filmarea realizată în scop electoral, alături de George Simion apare și un cuplu aproape gol care mimează scene de sado-maso, potrivit Ziarul de Iași.

”O dată la patru ani ei ne cer votul. Care ei? Ei! Nu știm cine sunt, nu știm câți sunt, dar suntem obligați să votăm liste de partid, și nu oameni adevărați”, transmitea Simion, actualul lider AUR.

Urmează o incursiune în interiorul a ceea ce se înțelege că e o instituție de stat sau un sediu de partid. Un angajat sforăie cu capul pe birou: ”Așa se vede și, mai ales, se aude, activitatea postelectorală a partidelor politice”. ”Cred că trebuie niște cătușe adevărate”  Într-o altă încăpere, două persoane sunt surprinse într-o scenă sado-maso: ”Cred că trebuie niște cătușe adevărate”.

Apoi, apare cineva cu o naveta de bere. ”Voiam să vă întreb ce veți face?”, spune Simion. ”Avem puțină treabă acum, poate veniți puțin mai târziu. Peste vreo patru ani”, i se răspunde.

Biroul Electoral Central anunță situația după centralizarea proceselor verbale din 99,03% dintre secţiile de votare.

Conform BEC, au fost centralizate la nivelul birourilor electorale de circumscripţie judeţeană procesele verbale din 19.364 secţii de votare, reprezentând 99,03% din totalul de 19.553 de secţii de votare.

AUR a reuşit să obţină până acum 522.683 voturi – 8,99%, la Camera Deputaţilor şi 529.744 voturi – 9,09%, la Senat.

Iată imaginile care au surprins internauţii. Vezi aici clipul cu George Simion:

Lasă un răspuns