AUR, replică tăioasă după atacul lui Klaus Iohannis: Să nu ne mire dacă în 2024 Președintele se va arăta şi mai surprins

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) a venit cu un mesaj dur , miercuri, după ce președintele Iohannis a afirmat că este un partid ”despre care nu se prea ştie ce vrea şi ce face.

AUR, replică tăioasă după atacul lui Klaus Iohannis.  Aceștia spun că AUR este a patra forţă politică din România, în creştere, voce a românilor din ţară şi diaspora sătui de partidele toxice care au condus ţara în ultimii 30 de ani.’

AUR, replică tăioasă după atacul lui Klaus Iohannis: Îi amintim că AUR este a patra forţă politică din România

”După ce delegaţia AUR i-a oferit cadou o hartă a vegetaţiei din timpul României Mari, preşedintele Iohannis a ieşit astăzi să planteze un copac. Şi pentru că acelaşi şef de stat nu este lămurit în legătură apariţia AUR pe scena politică din România, declarând că ‘este o formaţiune despre care nu se prea ştie ce vrea şi ce face în politică’, îi amintim că AUR este a patra forţă politică din România, în creştere, voce a românilor din ţară şi diaspora sătui de partidele toxice care au condus ţara în ultimii 30 de ani”, a transmis AUR, miercuri.

Liderii partidului spun că au un program politic, revendicări şi propuneri, parte dintre acestea prezentate chiar la runda de consultări de la Cotroceni. ”Oare niciun consilier prezidenţial nu a notat nimic? Să nu ne mire dacă în 2024 preşedintele Iohannis se va arăta şi mai surprins cu privire la AUR”, au mai spus ei.

Președintele, ironie la adresa AUR: Poveste fumată. Nu prea se știe ce vrea să facă în politică

Klaus Iohannis a declarat, întrebat miercuri ce părere are despre faptul că liderul AUR George Simion a anunţat că vrea să îl suspende din funcţia de şef al statului, că aceasta este „o poveste cam fumată”. Preşedintele a adăugat că Alianţa pentru Unirea Românilor este „o formaţiune despre care nu se prea ştie ce vrea şi ce face în politică”.

Lasă un răspuns