Gică Hagi e în doliu! S-a stins din viață după o lungă activitate. Durere imensă la FC Viitorul

Gheorghe Hagi dar și FC Viitorul sunt în doliu. O cunoscută personalitate s-a stins din viață după o lungă activitate. Durere imensă în echipa sportivă.

Este vorba despre profesorului Stere Dămășaru, cel responsabil cu activitatea de învățământ a cluburilor sportive. Anunțul a fost făcut chiar de clubul FC Viitorul, patronat de Gheorghe Hagi.

Reprezentanții clubului au anunțat decesul profesorului Stere Dămășaru, responsabilul cu activitatea de învățământ, încă de la înființarea cluburilor. Totodată, aceștia au transmis și condoleanțe familiei.

„Odihnește-te în pace, nea Stelică!

Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi” și FC Viitorul Constanța deplâng trecerea în neființă a profesorului Stere Dămășaru, responsabilul cu activitatea de învățământ la cluburile noastre încă de la înființare.

Condoleanțe familiei îndoliate!”, au precizat reprezentanții clubului FC Viitorul.

Echipa FC Farul Constanța este și ea în doliu

Și FC Farul Constanța a anunțat doliu în fotbalul constanțean.

„Fotbalul constănțean este în doliu! Familia alb-albastră deplânge trecerea în neființă a fostului antrenor și profesor Stere Dămășaru! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, au transmis reprezentanții echipei.

De menționat este faptul că, în toată cariera sa, Stere Dămășaru a antrenat, cu rezultate deosebite deosebite, mai multe echipe din județul Constanța, dar a fost și selecționer al echipei naționale de fotbal pe plajă și antrenor al echuipei constănțene de fotbal în sală.

Lasă un răspuns