Protest în fața sediului DIICOT. Diana Șoșoacă cere anchetarea corectă a avocatei Iulia Meleanu

Diana Șoșoacă, aleasă senator pe listele AUR, protestează în fața sediului DIICOT din Capitală. Aceasta cere ca avocata Iulia Meleanu, cea care i-a făcut plângere lui Raed Arafat pentru modul în care a gestionat pandemia, să fie anchetată corect.

Protest în fața sediului DIICOT. Diana Șoșoacă cere ca avocat Iulia Meleanu, cea care i-a făcut plângere lui Raed Arafat pentru modul în care a gestionat pandemie de coronavirus, să fie anchetată corect. Avocata Meleanu este acuzată de evaziune fiscală, iar biroul său a fost percheziționat de oamenii legii luni, 14 decembrie.

Protest în fața sediului DIICOT. Viitoarea senatoare AUR susține că este vorba de o acțiune de intimidare și cere ca DIICOT să se sesizeze din oficiu.

„Cred că ăștia nu știu ce-i așteaptă!  Dragii mei, avem deja poliție politică. La acest moment, colega mea, Iulia Medeleanu, are percheziție la cabinet, la Iași, vezi-doamne, evaziune fiscală. Evident, rezultat al faptului că ne-am permis să depunem plângere penală împotriva Guvernului României și a unor miniștri. S-a declanșat jihadul împotriva ei. (…) Ea, împreună cu mine și colegul Căncescu și cu Partidul Neamul Românesc am formulat plângere penală împotriva lui Orban, Arafat, Tătaru Cercel, Rafila și compania. (…) I s-au ridicat toate actele de la înființare până acum“, a afirmat Diana Șoșoacă.

Avocata Diana Şoşoacă, circ la Cotroceni. Şi-a pus masca incorect doar pe gură

Premieră absolută la consultările de la Cotroceni. Delegaţia AUR a întârziat minute bune la întâlnirea cu preşedintele Klaus Iohannis pentru că nu a găsit intrarea în Palatul Cotroceni. Apoi, în sala în care avea loc discuţia cu şeful statului, avocata Diana Şoşoacă a refuzat să poarte corect masca, acoperindu-şi doar gura.

Diana Şoşoacă, aleasă senator din partea AUR, a făcut parte din delegaţia AUR care a mers la consultări cu preşedintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni. Înainte să ajungă la Cotroceni, avocata Şoşoacă anunţase într-un LIVE pe Facebook că ea nu va purta mască la întâlnirea cu şeful statului. Ulterior, în imaginile transmise din sala de la Cotroceni, înainte de intrarea şefului statului, Diana Şoşoacă apare cu masca de protecţie, dar o poartă incorect, acoperindu-şi doar gura.

Lasă un răspuns