Paul al României a fost condamnat la închisoare, dar e de negăsit! Ce le-a spus soția sa, Lia de România, polițiștilor

Prințul Paul al României va fi dat în urmărire internațională, după ce a fost de negăsit, joi seară, la locuința sa pentru a fi arestat de oamenii legii, în urma condamnării la închisoare în dosarul ”Ferma Băneasa”. Potrivit G4media, Prințul Paul ar fi fugit în Portugalia. După ce au efectuat cercetări la fața locului, polițiștii de la Investigații Criminale au fost conduși către poartă de soția acestuia, prințesa Lia, care a avut un dialog ambiguu cu jurnaliștii. 

Paul al României a fost condamnat la închisoare, dar e de negăsit

Prințul Paul al României va fi dat în urmărire internațională, după ce polițiștii de la Investigații Criminale, nu l-au găsit, joi seară, la locuința sa, pentru a-l aresta, în urma condamnării la închisoare, în dosarul ”Ferma Băneasa”. Conform G4media, prințul ar fi fugit din țară, în Portugalia. După ce au efectuat cercetări, oamenii legii au fost conduși către poartă de prințesa Lia, soția prințului Paul. În timp ce voia să închidă poarta cu telecomanda, aceasta a avut un dialog reținut cu jurnaliștii, informează Digi 24.

Prințesa Lia a fost întrebată de jurnaliști unde a dispărut prințul Paul, iar ea a ocolit răspunsul și i-a atenționat că nu poate închide poarta din cauza lor.

”Jurnalist Digi24: Unde este soțul dumneavoastră?

Lia: Mai târziu, mai târziu!

Jurnalist: Unde este?

Lia: Scuzați-mă, dumneavoastră sunteți în fața senzorului!

Jurnalist: Se va preda singur? A fugit?

Jurnalist: Nu este acasă soțul dumneavoastră?

Lia: Scuzați-mă, o persoană este în fața senzorului”este dialogul prințesei Lia cu jurnaliștii veniți la locuința prințului Paul, vila sa din București.

Pentru că a fost de negăsit, prințul Paul a fost pus lista oamenilor din țară care sunt dați în urmărire internațională. Pe aceasta este precizat și motivul condamnării la închisoare: trafic de influență și luare și dare de mită.

Dosarul ”Ferma Băneasa”

Judecătorii l-au condamnat definitiv, joi, pe prințul Paul la trei ani și 4 luni de închisoare în dosarul ”Ferma Băneasa” fiind acuzat de trafic de influență și luare și dare de mită, în cazul cazul retrocedării ilegale a Fermei Regale Băneasa și a Pădurii Snagov. Prințul Paul nu este singurul condamnat în acest dosar.

Lasă un răspuns