Mama Oanei Roman, urgență la spital! Care este starea actuală de sănătate a Mioarei Roman. „Ea suferă de foarte multe…”

Momente de panică și lacrimi pentru Oana Roman! Mama ei s-a simțit foarte rău și a ajuns, de urgență la spital.

Vedeta nu a putut fi lângă ea, deoarece sitiațian pandemiei nu i-a permis acest lucru. După ce au contactat-o medicii, ea și-a ținut și fanii la curent prin intermediul rețelei sale de socializare.

Oana Roman a trecut prin clipe cumplite, după ce mamei sale i s-a făcut rău, în mod subit. Fiind situația pandemiei de COVID-19, panica ei

s-a amplificat, deoarece a crezut că medicii nu vor ajunge la timp pentru a o salva. Tototadată, ea nu i-a putut fi alături celei mai dragi ființe din viața ei, întrucât nu a avut acces în spital.

„Mama s-a simțit foarte rău, a trebuit să chem salvarea. Am chemat o salvare privată, pentru că altfel probabil aș fi așteptat 2-3 zile. Au venit în 45 de minute. I-au făcut un control și au hotărât să o ia la spital pentru mai multe investigații. Numai că la spital, din cauza situației cu Covid-ul, eu nu am putut să intru și mi-au spus că mă vor suna, să mă țină la curent cu starea ei. Deci prea multe vești nu am.”, a declarat Oana Roman, pe pagina sa de Instagram.

Oana Roman a fost atât de dărâmată de incident, încât nu s-a mai putut ocupa de nimic. A apelat la ajutorul unei bone pentru a avea grijă de fiica ei. În același timp, s-a bucurat însă, de faptul că medicii au sunat-o și au ținut-o la curent cu starea de sănătate a mamei sale.

„Mă duc acasă să o iau pe Iza să o duc la doamna care are grijă de noi, de casa noastră, de foarte mulți ani, pentru că nu pot să o las singură și eu trebuie să mă concentrez pe ce voi face cu mama. Norocul meu este că am dat peste un doctor de gardă foarte drăguț care m-a liniștit un pic. Vreau să-i mulțumesc din suflet pentru că mi-a dat încredere și sper că o să fie bine acum.” a spus ea, în continuare.

Care este starea actuală de sănătate a Mioarei Roman

Din nou, vedeta a ținut să sublinieze că fiecare minut este critic, atunci când vine vorba despre salvarea unei vieți. Ea se consideră norocoasă pentru medicii care au venit foarte repede la locul solicitat.

„Norocul meu e că a venit salvarea destul de repede, eram foarte speriată de faptul că o să vină foarte greu. Avantajul că având un abonament la spital privat, lucrurile s-au mișcat puțin mai repede. Vă mulțumesc mult pentru toate gândurile. Doamne ajută!”, se ruga Oana Roman.

Mioarei Roman I-au fost făcute mai multe investigații. Vestea bune este că în aceste momente, mama Oanei Roman a ajuns înapoi acasă, iar starea sa de sănătate este stabilă. Din nefericire, se pare că suferă de mai multe afecțiuni cronice, iar vârsta înaintată este cea care își spune cuvântul.

„Dragii mei, vă mulțumesc frumos pentru toate gândurile. M-au sunat doctorii, mama e relativ ok. Ea suferă de foarte multe afecțiuni cronice și odată cu vârsta ele se acutizează. Are 80 de ani mama. Nu este ceva anume grav, dar toate combinate încep să îi creeze probleme. Va trebui să avem grijă de ea.

Medical vorbind, mai mult decât tratamentul pe care-l primește, nu se poate face. I-au făcut un tratament pentru starea de rău pe care a avut-o. Vreau să le mulțumesc medicilor. Acum mă duc la spital să o iau acasă.”, ne-a ținut la curent Oana Roman. scrie spynews.ro

Lasă un răspuns