Diana Șoșoacă e în pericol. Senatoarea AUR a spus ce i se pregătește: ”Vor internarea mea cu forţa”

Noul senator de Iași, avocata Diana Șoșoacă, una din cele mai vehemente voci din ultima perioadă, este speriată. În postările ei de pe Facebook, avocata a declarat că se teme atât pentru familia ei, cât și pentru ea.

”Se pregateşte infectarea mea şi a familiei mele”

După câștigarea alegerilor parlamentare cu un scor nesperat de 9%, avocata Diana Șoșoacă a devenit senator pe listele Alianței AUR. Avocata este recunoscută ca un aprig critic. Atât împotriva purtării măștii, cât și a măsurilor luate de autorități, dar este și inițiatorul unor teorii prin care actuala pandemie nu este una reală.

În postările sale de pe Facebook, avocata Șoșoacă nu de puține ori a vorbit despre acest lucru. Însă, recent, Diana Șoșoacă a creat valuri prin recentele dezvăluiri.

”Cinci persoane, din cinci direcţii diferite mi-au spus să fiu atentă, mai ales copiii mei, pentru că se pregateşte infectarea mea şi a familiei mele cu ceva ce ar semăna cu SARSCOV-2, dar nu va fi SARSCOV-2.”, a scris Diana Șoșoacă pe Facebook.

Diana Șoșoacă, reacții dure împotriva măsurilor abuzive

Invitați fiind la negocierile pentru crearea noului Guvern, la Palatul Cotroceni, Diana Șoșoacă a fost văzută purtând masca de protecție altfel decât cere regulamentul impus de autorități. În opinia senatorului de Iași, măsura este una abuzivă și nu este conformă cu legea.

De altfel a și declarat acest lucru la ieșirea de la Palatul Cotroceni. În afară de acest aspect, se pare că avocata ar avea și probleme de sănătate care nu îi permit să poarte masca conform regulilor, certificatul medical al avocatei spune că ar suferi de astm bronșic, ceea ce face imposibilă purtarea măștii.

În cazul avocatei lucrurile, se pare, au luat un traseu ciudat. Iar declarațiile acesteia de pe Facebook, încing spiritele și mai rău. În recenta postare, Diana Șoșoacă acuză autoritățile că ar avea un plan de internare forțată a acesteia într-unul din spitalele românești, declarând că:

”(…) dacă mi se va întampla ceva sau dacă familia mea va fi internată în spital, probabil cu forţa. Eu în spital nu mă voi interna. Nici nu accept, nici copiii mei şi nici soţul meu şi nimeni din familia mea să fie internat.

Deci dacă vreodată auziţi că aş fi internată în spital sau că aş avea Covid să nu credeţi aşa ceva, este foarte clar că se pune la cale infectarea mea cu Covid pentru că vor avea viaţă grea cu mine în Parlament şi lor le trebuie exemplu pentru cei care au militat împotriva Covidului şi a măsurilor”, a precizat Diana Şoşoacă, pe Facebook.

2 comentarii

  • Nu-i dati atentjie ,nu-i alimentati gradul de prostie voluntara s-au provocata nu inteleg cum un om cu studii superioare se manifesta ca o tiganca de periferie abiecta .

    • cred ca ar trebui sa-ti fie rusine sa critici pe AVOCATA SOSOACA VI SE PARE CA ACEASTA DOAMNA AR FI ATIT DE PROASTA DACA NU AR STI LEGILE NU ISEA SA VORBEASCA SA SPUNA LUCRURILE PE NUME VOI ASTEA CARE TINETI CU SISTEMU BOLNAV ,VA PLACE CUM VA PROSTESTE IN FATA .

Lasă un răspuns