TRAGEDIE! ALEXANDRU SOCOL, PROTESTATARUL FOTOGRAF DIN PIAȚA VICTORIEI, A MURIT. AVEA DOAR 33 DE ANI

Alexandru Socol, protestatar fotograf și membru al organizației ”Corupția Ucide”, s-a stins din viață la doar 33 de ani. Tânărul ar fi suferit de depresie. Anunțul morții sale a fost făcut de fratele său.

Alexandru Socol a fost unul dintre cei mai activi protestatari din Piaţa Victoriei din 2017. De asemenea, el era membru al organizaţiei ”Corupţia Ucide”.

Vestea morții sale i-a șocat pe apropiați, dar și pe rudele sale. Potrivit acestora, el ar fi suferit de depresie, iar din primele informații s-a aflat că ar fi recurs la un gest extrem. Tânărul s-ar fi sinucis.

Mesajele de condoleanțe curg pe Facebook. Printre cei care l-au cunoscut pe Alexandru se numără și parlamentarul USR Florina Presadă, care și-a exprimat regretul la aflarea veștii.

”Adio, Alex!

Am stat în caravana “Fără Penali” alături de Alexandru Socol în vara lui 2018 nişte săptămâni. Era omul din spatele aparatului de fotografiat, omul care te făcea să zâmbeşti şi te încărca cu energie

fix atunci când credeai că nu mai poţi. Aici este într-unul din rarele momente când nu era el cel care făcea fotografiile, deşi aparatul folosit era al lui.  

Alex s-a dus pentru că nu am reuşit, noi toţi cei care l-am cunoscut, să îi oferim ajutorul de care avea nevoie. Depresia e grea, te duce în hău, dar e o boală care se tratează. E păcat, e strigător la cer, să nu conştientizăm importanţa acestui tratament!

Sunt vieţi pe care le putem salva, oameni pe care i-am putea avea încă lângă noi dacă am înţelege cât de util e acest tratament!  Îmi pare rău, Alex, că nu te-am putut ajuta! Iartă-ne tu pe noi! Şi iartă-mă că acum nu pot să zâmbesc”, a scris pe pagina sa de Facebook parlamentarul USR, Florina Presadă. scrie cancan.ro

Lasă un răspuns