DOLIU ÎN MUZICA DIN ROMÂNIA. UN ARTIST ȘI-A PUS CAPĂT ZILELOR LA 21 DE ANI: “S-O FI SINUCIS DIN DRAGOSTE? NU CRED. DIN CAUZA DROGURILOR”

Este doliu în lumea tinerilor artiști din România. Andrei, un bărbat din Brașov, și-a pus capăt zilelor la vârsta de 21 de ani. Apropiații săi și fanii sunt în stare de șoc de când au aflat vestea cutremurătoare. În timp ce rudele sale se pregătesc de înmormântare, oamenii legii încearcă să afle motivele pentru care tânărul artist s-a sinucis.

Andrei, un tânăr artist din Brașov, s-a sinucis

Trupul fără viață al artistului a fost găsit într-o școală abandonată din comuna Vulcan, unde el a plănuit să recurgă la gestul extrem.

“Andrei ar fi fost văzut pentru ultima oară sâmbătă, în timp ce intra într-o clădire abandonată. Nimeni nu știe ce s-ar fi putut întâmpla peste noapte”, a declarat jurnalistul Adrian Jătăreanu, relatează stirilekanald.ro.

Anunțul morții sale a adus multă suferință și lacrimi pentru cei care l-au cunoscut și l-au apreciat ca om, dar și ca artist. El a visat să aibă o carieră frumoasă în muzică. el avea un canal pe YouTube unde își încărca melodiile compuse chiar de el. Aproape toate piesele erau triste, de parcă sufletul său era chinuit de o durere infinită – “Şi pun tot ce spun pe foi, când voi doar criticaţi şi nu mai pot să tac, când tac, săriţi să m-atacaţi” – sunt câteva dintre versuri.

“M-a lovit în inimă așa, în suflet. Nu-mi venea să cred. Am crezut că e o glumă. Când l-ați văzut ultima oară pe Andrei? Acum vreo trei săptănâni. Cum era? Era ok, chiar cobora pe aici în jos, ne-am salutat, nu mi s-a părut nimic dubios, abătut, supărat”, au povestit câțiva vecini, potrivit sursei citată mai sus.

Regretatul artist poza într-un bărbat fericit, dar posta mesaje foarte triste

Deși în fotografiile publicate pe Facebook, el părea extrem de fericit cu iubita lui, o adolescentă de 16 ani, se zvoneşte că în spatele zâmbetelor pe care cei doi le afişau se aflau multe neînţelegeri. În timp ce unii dintre cunoscuți dau vina pe relaţia toxică pe care ar fi avut-o cu partenera lui, alţii vorbesc despre dependenţa de substanţe interzise care i-ar fi întunecat minţile şi l-ar fi făcut să își ia viața.

Stătea la niște prieteni, că l-au dat părinții afară. Nu la iubita lui? Nu cred că stătea la ea. S-o fi sinucis din dragoste? Probleme cu ea? Nu cred. Din cauza drogurilor, se drogau, a declarat unul dintre apropiați pentru jurnaliștii de la stirilekanald.ro.

Despre mesajele foarte triste postate de Andrei, psihologul Keren Rosner a spus: “Aceste mesaje bacoviene adaptate vremurilor noastre probabil sunt ale unei persoane depresive, cu o personalitate de acest tip. Nu a avut nicio ancoră de care să se agațe, să poată să-și urmeze cursul vieții”.

Anchetatorii speră să afle în curând cum s-a petrecut această tragedie fără margini.

Cadavrul a fost ridicat si transportat la iml brasov in vederea stabilirii cauzei reale a decesului, au anunțat oficiali din cadrul poliției.

Lasă un răspuns