Cum se mai simte fiica Alessandrei Stoicescu, în urma infectării cu Covid-19: ”Este destul de complicat”

Fiica Alessandrei Stoicescu are coronavirus. Prezentatoarea a dezvăluit care mai este starea Sarei, care are aproape un an și jumătate. Potrivit spuselor sale, Sara are febră și are o stare de somnolență. De altfel, micuța are poftă de mâncare și vrea să se joace.

Care mai este starea fiicei Alessandrei Stoicescu după infecția cu Covid-19

Alessandra Stoicescu a dezvăluit care mai este starea fiicei sale după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Sara este sub supravegherea ei și are febră. De altfel, micuța simte o stare de somnolență și are poftă de mâncare, dar și de joacă.

”Salut! Ziua a treia. Este destul de complicat. Și Sara și Sergiu au testele pozitive. Sara a făcut puțin de febră aseară, un 38 cu 7. Spun asta pentru mamele care mă urmăresc. Alte simptome nu au fost. E mârâită, e somnolentă, febră atunci, în rest n-a mai făcut. (…) Stau așa, cu mască, ca să pot să am grijă de ei, chiar dacă la un moment dat probabil că și eu voi fi pozitivă”, a spus Alessandra Stoicescu pe rețelele de socializare.

Care mai este starea soțului Alessandrei Stoicescu

De altfel, Alessandra Stoicescu a precizat că îi este destul de greu să stea izolată cu Sara, fiica ei. În ceea ce-l privește pe soțul ei, acesta are dureri musculare și seara o stare de febră. Mama sa, la rândul ei este în izolare, deși a fost testată negativ.

”Cred că vă dați seama că e greu să te izolezi de un copil de 1 an și mai puțin de 5 luni. Grele zilele astea, dar și frumoase. Stăm împreună. Sper să nu aibă Sara alte simptome. (…) Sergiu are dureri musculare, febră aseară, seara în general. A mâncat Sara, pentru că și asta este o problemă pentru mame. A mâncat, nu a refuzat. Nu a refuzat nicio masă. Din contră, mi-a cerut. Mi-a cerut găluște și ou, ceva ce își dorea. Vrea să se joace. Azi e mai puțin somnolentă decât ieri. Ieri una-două spunea că vrea nani. Suntem bine. Am ieșit afară. (…) Mama este și ea negativă. Am izolat-o într-un spațiu în care intră doar ea, doar că Sara o vrea pe Adicuța, pe mama mea”, a mai dezvăluit Alessandra în mediul online.

Vineri, Alessandra Stoicescu a făcut anunțul potrivit căreia soțul ei a fost depistat pozitiv, însă nu și ea. Cu toate acestea, s-a luat decizia de autoizolare a întregii familii. Ulterior, s-a descoperit și fiica lor are SARS-COV2.

Lasă un răspuns