WOW! CUM ARATĂ GINA PISTOL, ÎNSĂRCINATĂ ÎN AL DOILEA TRIMESTRU. ȘI-A POZAT BURTICA ÎN TOATĂ SPLENDOAREA. FOTO

Gina Pistol urmează să devină mămică pentru prima dată și este în culmea fericirii. Prezentatoarea de la

Chefi la cuțite nu-și mai ascunde burtica, ci din contră, o expune în social media în toată splendoarea, spre bucuria fanilor care o urmăresc zi de zi.

Gina Pistol le-a făcut fanilor săi o surpriză frumoasă, în prag de Sărbători. Blondina s-a pozat cu burtica la vedere, în al doilea trimestru de sarcină și se pare că este tot mai mândră de formele ei de graviduță.

Dacă până acum nu era atât de deschisă pentru a împărtăși aspecte din viața ei personală cu fanii care o urmăresc pe rețelele de socializare,

se pare că acum Ginuța s-a schimbat și nu ratează nicio ocazie de a le arăta internauților cum arată ea, însărcinată, dar și cum decurge sarcina.

Machiată discret și îmbrăcată într-un tricou alb, larg, Gina Pistol a postat pe contul ei de Instagram o fotografie în care își mângâie burtica.

Cum a surprins-o Smiley pe Gina Pistol, de ziua ei de naștere

Gina Pistol a împlinit pe 9 decembrie 40 de ani, iar dis-de-dimineață a avut parte de o surpriză de proporții din partea iubitului ei. Smiley s-a dat peste cap să-și impresioneze iubita și… a reușit!

Prezentatoarea TV a mărturisit că, astăzi, a avut parte de cea mai frumoasă surpriză din viața ei. Smiley a avut un plan bine pus la punct și a reușit să o dea pe spate pe Gina Pistol. Dis-de-dimineață, vedeta a fost impresionată până la lacrimi atunci când a văzut ce anume i-a pregătit iubitul ei.

”Am avut un început de zi… Am plâns toată dimineața pentru că astăzi împlinesc 40 de ani de viață pe acest pământ și am avut parte de cea mai frumoasă surpriză din viața mea.

M-am trezit pe o muzică superbă, în living aveam un cvartet de coarde care a cântat «Parfum de femeie», superbul tango și «Vals». Vă dați seama că eram trezită din somn, abia ieșisem din baie și bineînțeles că am plâns”, a mărturisit Gina Pistol pe Instagram. scrie cancan.ro

Lasă un răspuns