Accident grav în Teleorman! Un tânăr a scăpat ca prin minune! Mașina în care se afla s-a făcut praf (FOTO)

Un tânăr de 20 ani poate spune că s-a născut a doua oară, marți seară, după ce a scăpat ca prin minune, în urma unui accident rutier produs în Călinești, județul Teleorman.

Tânărul se afla la volanul unui autoturism, singur în mașină, și se îndrepta spre comuna Călinești, însă nu a mai reușit să ajungă, potrivit Total Impact.

Accident grav în Teleorman

Acesta a pierdut controlul volanului și a lovit un stâlp de pe marginea drumului.

Autoturismul a fost avariat grav pe partea dreaptă, conform sursei citate.

Din pacate, tanarul nu a supravietuit.

Pedeapsa primită de un șofer care a provocat un accident rutier cu trei morți

Procuratura raionului Orhei anunță condamnarea la opt ani de închisoare a unui șofer care, în vara acestui an, a urcat băut la volan și a comis un accident rutier, soldat cu moartea a trei persoane, printre care și primarul din satul Piatra.

Șoferul a fost obligat și la plata unor prejudicii morale și materiale de jumătate de milion de lei, pentru succesorii părților vătămate, iar încă 12.000 de lei, cheltuieli de judecată, scrie Adevărul.ro.

Tragedia a avut loc în noaptea de 18 iulie 2020, când inculpatul, în stare avansată de ebrietate, se deplasa pe strada centrală din satul Piatra. La un moment dat, acesta a ieșit în depășire intrând pe acostament, unde a tamponat patru pietoni, care veneau din sens opus.

În urma impactului, trei pietoni, printre care și primarul satului Piatra, au murit, iar a patra victimă s-a ales cu traumatisme grave, fiind și acum țintuită la pat.

Rezultatele testării alcoolscopice au arătat că, în momentul accidentului, inculpatul avea în aerul expirat o concentraţie de alcool de 1,33 mg/l, iar în sânge concentraţia de alcool indica nivelul de 2,20 g/l, ce corespunde gradului avansat de ebrietate.

Fiind audiat de procurori, conducătorul auto, în vârstă de 29 de ani, şi-a recunoscut vina, declarând că în acea noapte se întorcea de la o petrecere. Imediat după groaznicul accident, acesta a fost reţinut şi până în prezent se află în custodia statului.

Lasă un răspuns