Tragedie în România! Un mare actor se află în stare gravă din cauza Covid-19 și a unei infecții nosocomiale

Un mare actor din România trece prin clipe cumplite după ce s-a infectat cu coronavirus!

Bogdan Stanoevici, de 62 de ani, a intrat în comă din cauza infectării cu Covid-19. El a fost internat la ATI, la Spitalul „Sf. Pantelimon” din București.

Starea lui de sănătate s-a agravat după ce a dezvoltat și o infecție nosocomială pe care a căpătat-o în spital. După ce s-a infectat cu coronavirus, medicii au decis să îl transfere la Institutul Clinic Fundeni.

Actorul Bogdan Stanoevici, în stare gravă
”Unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, Bogdan Stanoevici, se află în comă de aseară (n.r. sâmbătă). A luat o infecție nosocomială… Copilul lui a venit deja din Franța. Deja mor prea mulți oameni în spitale, prea mulți oameni sunt în comă și nu ar trebui să fie”, a declarat senatorul AUR Diana Șoșoacă.

Chiar dacă a reușit să lupte cu coronavirusul și să învingă boala, actorul se află în continuare în stare gravă. Plămânii lui sunt foarte afectați și necesită ventilare artificială pentru a funcționa.

În urmă cu puțin timp, artistul spunea că nu se teme de coronavirus. El declara că nu poartă masca sanitară fiindcă „este sănătos”. De asemenea, Bogdan Stanoevici susținea că făcea lunar teste pentru depistarea coronavirusului și rezultatele erau negative.

Stanoevici: Nu am timp de infecții
”Pentru a evita speculaţiile ulterioare şi atacurile inutile, vă spun eu acum – faptul că nu port mască este în primul rând pentru că sunt sănătos. Şi aici îl citez pe ministrul Sănătăţii, care a spus că masca o poartă oamenii bolnavi, oamenii sănătoşi nu o poartă”, spunea Bogdan înainte de a se infecta.

Totuși, el spune că a purtat masca acolo unde era obligat să o poarte, fiindcă el respectă legea, însă a ținut să precizeze că i-a ieșit un herpes. „Îmi pare foarte rău că vă dau din casă, dar în momentul în care aş pune mască s-ar produce o infecţie şi chiar nu am timp de infecţii în acest moment”, spunea artistul.

Lasă un răspuns