IRINEL COLUMBEANU AVEA ROLLS ROYCE VERSIUNE LUNGĂ ȘI ANTEMERGĂTOR DE BODYGUARZI, IAR ACUM ALIMENTEAZĂ DE 79 DE RON

Au apus vremurile în care Irinel Columbeanu întorcea banii cu lopata! Fostul milionar de la Izvorani traversează o perioadă de încercări. Dacă, nu cu mult timp în urmă, Irinel Columbeanu avea Rolls Royce

versiune lungă și antemergător de bodyguarzi, acum, fostul soț al Monicăi Gabor alimentează de 79 de RON. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini de ultimă oră.

Irinel Columbeanu traversează una dintre cele mai dificile perioade din viață, dar nu și-a pierdut nicio clipă speranța. Ba, mai mult, fostul milionar de la Izvorani a găsit puterea să facă haz de necaz. Mărturie stă momentul de senzație din show-ul ”iUmor” de la Antena 1.

Zilele trecute, CANCAN.RO l-a întâlnit pe Irinel Columbeanu într-o benzinărie din Capitală. Dacă, nu cu mult timp în urmă, Irinel Columbeanu avea Rolls Royce versiune lungă și antemergător de bodyguarzi, acum, fostul soț al Monicăi Gabor se deplasează cu un Mercedes vechi de 20 de ani.

Din câte se pare, afaceristul resimte din plin problemele din zona financiară. Așa se face că Irinel Columbeanu și-a alimentat rezervorul Mercedesului cu doar 16 litri de carburant, pentru care a plătit 79 de lei.

Irinel Columbeanu a uitat de averile colosale de odinioară

În mod vizibil, Irinel Columbeanu nu traversează chiar cea mai bună perioadă. Pe vremuri, celebrul om de afaceri participa la party-uri unde curgeau râuri de șampanie Armand de Brignac și era înconjurat de mașini una și una, în frunte cu Bentley-ul de 240.000 de euro.

Acum, conduce un Mercedes vechi de 20 de ani. Iar, anterior Mercedesului, un pic luat de rugină, businessman-ul rula un Opel second hand. Irinel Columbeanu înfruntă însă cu demnitate situația nu tocmai fericită.

După pierderile suferite pe mai multe „fronturi”, o femeie frumoasă tot i-a rămas! Este Oana, iubita lui, care nu-l părăsește când nu mai este chiar ”zeul” de altădată. Și pe care Irinel o scoate cu mândrie la plimbare, prin Capitală.

Moment de senzație la ”iUmor”: ”Sunt eu, omul fără Bentley”

Recent, ferm și cu glume inspirate din propria experiență, Irinel Columbeanu a pășit în platoul emisiunii  “iUmor”, în aplauzele spectatorilor, dar și ale juraților, care au fost uimiți să-l vadă!

După ce a ridicat cupa de șampanie care se afla pe pupitrul de pe scenă, fostul milionar și-a început numărul spumos.

”Sunt Irinel Columbeanu și mă puteți recunoaște după Bentley. Adică sunt eu, omul fără Bentley. Ciudată e viața asta, te pune în cele mai interesante poziții. Bianca Drăgușanu ar putea să confirme această idee. Au fost aici nume important, ca Maia Morgenstern, Carmen Tănase, Șerban Pavlu. Asta m-a speriat. Ce să caut eu aici? Dar, am văzut-o și pe Maria Buză și m-am mai liniștit un pic”a spus afaceristul în cadrul show-ului de la Antena 1.

“Mi-a plăcut roast-ul pe care l-a spus Oana Matache, dar nu era adevărat chiar totul. A zis că filmul «Om bogat, om sărac» este despre ea și Delia. Nu e corect! E totuși făcut după viața mea. Nu vă asumați lucruri care nu sunt ale voastre”a mai afirmat fostul milionar la “iUmor”. scrie cancan.ro

Lasă un răspuns