Gigi Becali declarație de ultima oră! Eu nu mă vaccinez nici dacă mor! Mai bine zic: Taie-mi capul!

Gigi Becali a declarat că nu s-ar vaccina împotriva coronavirusului. ”Nu mai scăpăm de pandemia asta! Eu nu mă vaccinez nici dacă mor!”

„Nu mai scăpăm de pandemia asta! Eu nu mă vaccinez nici dacă mor. Eu iau cinci picături dintr-un medicament și

timp de un an de zile nu am probleme. E mai bun ca vaccinul. Dar nu mă vaccinez! Îmi e frică.

Ați văzut că în Anglia e deja altă tulpină… O să vină și o să spună «Băi, nu am nimerit bine. Mai facem un vaccin». Și o mai fie unul, și încă unul… Și peste patru sau cinci azi o sa spun «Pentru că nu putem

să ținem evidență și să știm bine cine a făcut vaccin, trebuie să punem cip în mâna dreaptă sau în frunte! E pericol mare și trebuie să știm ce vaccinuri ai făcut».

Mai bine zic „Taie-mi capul!„. Dar vaccin nu fac! O să te oblige să îți bagi cip! Și ce înseamnă mâna dreaptă și fruntea? Înseamnă Sfânta Cruce! Și asta-l are pe drac. Și o să spună să-ți pui plachetă cu 666 în tine.

Și degeaba mai faci Sfânta Cruce pentru că-l ai pe dracul în tine. Te manipulează cu 5G, cu 9G! Au și 9G! Te manipulează cu calculatoarele.

Nu e conspirație, asta spun Sfinții Părinți.

Anul 2020 e începutul sfârșitului. Mai durează 40-50 de ani. Noi nu prindem, dar vor prinde copiii noștri. ”, a declarat Gigi Becali la România TV, potrivit GSP.

Mesaj dur din partea doctorului Adrian Streinu-Cercel pentru cei care nu vor să se vaccineze. Ei trebuie să înțeleagă că, din cauza virusului, se moare. Iar, dacă se întâmplă ceva grav, să nu se întrebe de ce, este declarația făcută astăzi de fostul director al Institutului Matei Balș.

Infecționistul a explicat cum funcționează, de fapt, vaccinul. 

”Sunt practic niște grămăjoare de grăsime, și în interiorul acestei grămăjoare este pusă o moleculă de DNA, de ARN, care induce în organismul nostru producerea acelei molecule de vârf, de spike.

După care celelalte celule vin și fac treaba și fac anticorpul necesar în așa fel încât, când vine virusul, acesta să fie inactivat de la partea de intrare. 

Nu se pune problema să convingem pe cineva. Dacă lumea nu pricepe că din acest virus se moare, e problema lor.

Însă, dacă se îmbolnăvesc, să nu se întrebe de ce li s-a întâmplat lucrul ăsta”, a declarat Adrian  Streinu-Cercel. scrie antena3

Lasă un răspuns