Tragedia momentului în România! A fost răpus de Covid. Fusese decorat de Iohannis

Este tragedia momentului în România. Un cunoscut consilier a încetat din viață după ce a pierdut lupta cu noul coronavirus. Fusese decorat în urmă cu ceva timp de președintele Klaus Iohannis.

Este vorba despre consilierul judeţean USR PLUS, Adrian Apostol. Acesta a fost diagnosticat ca fiind infectat cu SARS-CoV-2 la începutul lunii decembrie, și a încetat din viață chiar astăzi, 28 decembrie.

Tragicul anunț a fost făcut de Consiliul Judeţean (CJ) Vrancea, care a transmis și condoleanțe familiei sale.

„CJ Vrancea anunţă cu regret trecerea la cele veşnice a consilierului ales pe lista Aliaţei PNL-USR-PLUS, Adrian Apostol. Moartea fulgerătoare a colegului consilier judeţean a venit în mod cu totul neaşteptat şi a adus tristeţe în rândul tuturor celor care l-au cunoscut.

Conducerea CJ Vrancea transmite condoleanţe familiei îndoliate! Dumnezeu să-l aibă în paza sa!”, a transmis CJ Vrancea.

Cine a fost Adrian Apostol

Adrian Apostol a fost comisar şef al Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Focşani, de unde a ieşit la pensie în 2017.

De asemenea, este de menționat faptul că, comisarul şef a făcut parte din Corpul Experţilor la Uniunea Europeană şi a participat la cinci misiuni de menţinere a păcii în Kosovo, Bosnia şi Herţegovina, Macedonia, Kârgâzstan şi Belgrad.

Pentru activitatea sa, el a fost medaliat de ONU şi UE şi a primit „Ordinul Bărbăţie şi Credinţă” din partea Administraţiei Prezidenţiale, precum şi diplome de onoare de la Inspectoratul General al Poliţiei Române şi Ministerul Afacerilor Interne.

Adrian Apostol a decedat la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Pantelimon” Focşani, unde era internat de circa trei săptămâni, în ultimele zile acesta fiind intubat la Terapie Intensivă. Acesta avea 55 de ani.

Lasă un răspuns