Anamaria Prodan a recunoscut! “Da, i-am despărţit!” Bărbatul celebru care a renunţat la soţie pentru vedetă

Anamaria Prodan a dezvăluit că revederea cu Laurenţiu Reghecampf a dus la despărţirea acestuia de fosta soţie, Mariana Boldea, actualmente Pfeiffer. Antrenorul a fost căsătorit timp de 14 ani (1994-2008) cu Mariana.

În 2008, Reghe şi Anamaria au avut parte de o nuntă ca în poveşti, în Las Vegas. Atmosfera a fost întreţinută de o sosie a starului Elvis Presley. 3700:00

“Cumva, dacă este să o iei ad literam, da, i-am despărţit. Noi ne-am reîntâlnit după 13 ani, vineri, şi luni l-am cerut de bărbat. L-am întrebat exact în ce perioadă a vieţii sale este. Ne-am zis: ‘ce facem? Ne-am pierdut o dată, ne mai pierdem şi a doua oară?!’”

Niciodată nu voi divorţa şi nici el de mine. Noi suntem suflete pereche. Este cel mai bun bărbat pe care l-a lăsat Dumnezeu pe Pământ. Îmi aduce flori zilnic”, a spus Anamaria Prodan, la Kanal D.

Ce relaţia are Anamaria Prodan cu fosta soţie a lui Reghecampf

De-a lungul timpului, Mariana a criticat-o în dese rânduri pe Anamaria Prodan, dar agentul a trecut peste momentele mai puţin plăcute. Mai mult, Luca, fiul lui Laurenţiu din prima căsnicie, este crescut de Reghe şi Anamaria.

“Am depăşit momentele acelea cu Mariana şi avem o relaţie decentă şi normală. Eu iert, poate una dintre calităţile mele foarte mari este că iert orice. Mă gândesc că la disperare oamenii fac multe lucruri.

Mă gândesc că, dacă Dumnezeu mi-a dat atât de multă putere, iert. Nu uit de fiecare dată, că nu sunt atât de bună ca Iisus, dar încerc”, spunea, în trecut, Anamaria Prodan.

În primăvara acestui an, când Luca a împlinit 18 ani, Reghecampf i-a făcut acestuia un cadou de lux: o mașină de teren Toyota Land Cruiser, care are un preţ de aproximativ 65.000 de euro.

În articolul Anamaria Prodan a recunoscut! “Da, i-am despărţit!” Bărbatul celebru care a renunţat la soţie pentru vedetă: scrie as.ro

Lasă un răspuns