Cine e femeia la masa căreia Cătălin Scărlătescu a petrecut de Anul Nou! O cunoști de la Chefi la cuțite! / FOTO

Am aflat cine este femeia la masa căreia Cătălin Scărlătescu, unul dintre cei mai îndrăgiți chefi din România, a petrecut de Anul Nou! Vă spunem de pe acum că o să aveți o surpriză, deoarece cu siguranță o cunoașteți din cadrul emisiunii Chefi la cuțite!

Cătălin Scărlătescu nu mai are nevoie de nicio prezentare. Celebrul jurat de la Chefi la cuțite are sute de fani, atât în România, cât și în străinătate, publicul apreciindu-l atât pentru talentul lui inegalabil în materie de gătit, cât și pentru charisma lui deosebită, având un umor special.

La rândul lui, Cătălin Scărlătescu își arată de fiecare dată mulțumirea pentru susținerea fanilor săi. Cum? Ei bine, faimosul chef îi ține în permanență la curent cu tot ce se întâmplă nou în viața lui, postând diverse filmulețe sau imagini pe rețelele de socializare.

Lui Cătălin Scărlătescu i-a gătit o fostă concurentă de la Chefi la cuțite

De curând, Cătălin Scărlătescu a reușit să-i ia pe toți prin surprindere, dezvăluindu-le vizita lui la Bistrița-Năsăud, chiar la începutul anului. Pe lângă frumusețile locului, faimosul jurat de la Chefi la cuțite s-a bucurat de revederea cu o persoană dragă, mai exact o fostă concurentă din cadrul show-ului culinar.

Celebrul chef a revăzut-o pe Nina Rus, după participarea ei în sezonul 3 la show-ul culinar

Iar pentru ca să nu vă mai ținem în suspans, vă spunem că celebrul chef a revăzut-o pe Nina Rus, tânără pe care Cătălin Scărlătescu a admirat-o foarte mult în sezonul 3 Chefi la cuțite, pentru abilitățile ei în bucătărie.

Și fosta concurentă s-a bucurat foarte mult să-l revadă pe Cătălin Scărlătescu, astfel că Nina Rus l-a așteptat cu masa încărcată cu preparate delicioase. Drept dovadă, tânăra a postat pe Facebook o imagine cu ea și îndrăgitul jurat, întrebându-l dacă i-au fost pe plac gogoșile.

„Chef… ți-au plăcut gogoșile??”, l-a întrebat Nina Rus pe Cătălin Scărlătescu, în dreptul unei imagini cu ei doi.

Lasă un răspuns