Doliu imens în România. A murit din cauza COVID. Avea doar 41 de ani. O tara intreaga se afla in stare de soc!

Este doliu imens în România, după ce un bărbat în vârstă de 41 de ani a murit din cauza COVID, pe unul dintre paturile secţiei de Terapie Intensivă a Spitalului Municipal din Oradea.

Doliu imens în România. Angajaţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Bihor au anunțat moartea unui coleg, şofer pe ambulanţă, care a murit din cauza COVID. Totul s-a întâmplat sâmbătă dimineaţa. El era în vârsta de doar 41 de ani și a murit pe unul dintre paturile secţiei de Terapie Intensivă a Spitalului Municipal din Oradea.

„Încă un coleg de-al nostru a căzut la datorie răpus de COVID-19. Ca şofer profesionist pe ambulanţă, Florin şi-a făcut meseria până în ultimul moment ajutându-şi semenii. Dumnezeu să îl odihnească şi condoleanţe familiei!”, au scris reprezentanţii SAJ Bihor pe pagina oficială de Facebook.

Bărbatul lucra de mai bine de un decenu la Ambulanță, avea doar 41 de ani şi, din cunoştinţele colegilor, nu avea alte afecţiuni. După diagnosticare, starea lui a fost precară, iar bărbatul a ajuns pe secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Municipal din Oradea.

Imediat, pe pagina de Facebook au început să curgă mesajele de condoleanțe. „Nu pot sa cred! Dumnezeu sa-i daruiasca odihna vesnica!”, a scris un internaut, în timp ce un altul a scris „Sincere condoleanțe. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Un om extraordinar, păcat…”.

COVID a făcut prăpăd printre medici

La sfârsitul anului trecut, noul coronavirus a făcut o nouă victimă printre cadrele medicale din România. De aceasta dată s-a întâmplat în județul Neamț, fiind vorba de al treilea medic din acest județ care pierde lupta cu virusul. Medicul de familie Mihaela Carmen Covrig s-a stins din viață în ziua de 28 decembrie, la Spitalul de Pneumologie din Iași. Aceasta fusese confirmată pozitiv cu noul coronavirus și internată inițial la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț, de unde a fost transferată la Iași, încă de săptămâna trecută. Este al treilea medic din judeţul Neamţ care a pierde lupta cu COVID-19, după medicul de familie Mihaela Puiu şi chirurgul Iosif Koszeghi.

„Avea și alte probleme de sănătate, dar era sub tratament. De ieri a fost intubată și astăzi a murit. Este al treilea coleg cu COVID pe care-l pierdem într-o lună, trebuie să ne vaccinăm”, a declarat dr. Cristina Iacob Atănăsoaie, managerul interimar al spitalului județean.

Lasă un răspuns