Avion plin cu români, lovit de fulger. Pasagerii au suferit atacuri de panică

90 de români au tras o sperietură soră cu moartea după ce avionul care urma să-i transporte de la Roma la Suceava a fost lovit de un fulger. Mai mulţi pasageri au făcut atacuri de panică şi a fost nevoie de intervenţia cadrelor medicale.

Avion plin cu români lovit de fulger. 90 de pasageri ai cursei Roma-Suceava au trăit o experienţă terifiantă. Avionul în care se aflau a intrat într-un nor de furtună şi a fost lovit puternic de un fulger, informează Antena 3.

Avion plin cu români lovit de fulger

Avionul cu români care se întorceau acasă a decolat de pe aeroportul G. B. Pastine din Ciampino pe 2 ianuarie, în jurul orelor 15.30, cu destinaţia Suceava. La scurt timp, aeronava companiei Wizz Air a intrat într-o zonă cu turbulenţe. În momentul în care avionul a fost lovit de fulger, pasagerii au auzit un zgomot de intensitate ridicată şi au simţit o zdruncinătură puternică.

Imediat, căpitanul a anunţat turnul de control şi a luat decizia de a întoarce avionul la sol, pentru verificări suplimentare, anuţă ştiridiaspora.ro, care citează ilmamilio.it.

Pasagerii au suferit atacuri de panică

Înainte de a fi mutaţi într-o altă aeronavă care să-i aducă la destinaţie, pasagerii româniau fost consultaţi de personalul medical. Mulţi dintre ei suferiseră atacuri de panică.

Cea de-a doua aeronavă în care s-au îmbarcat pasagerii i-a adus în siguranţă pe aeroportul din Suceava.

Incident similar cu o aeronavă TAROM

În urmă cu aproximativ un an, un incident similar s-a petrecut cu o aeronavă TAROM. Un avion Boeing 737 al companiei TAROM, care efectua un zbor pe ruta București – Beirut, a fost lovit de fulger în timp ce ateriza pe aeroportul din capitala Libanului.

Zborul de întoarcere cu același avion a fost anulat, până când aeronava a fost inspectată tehnic. Pentru că nu a fost descoperită nicio problemă cauzată de acest incident, avionul a decolat, totuși, înapoi spre București.

Lasă un răspuns