Cutremur în televiziune. O mare vedetă are COVID

Cutremur în televiziunea din România. O mare vedetă a fost infectată cu noul coronavirus. Nu a mai putut să apară în direct. Despre cine este vorba și cum s-a infectat?

Prezentatorul emisiunii ”Vorbește Lumea”, Cove, a fost infectat cu noul coronavirus. El a mărturisit totul chiar în direct, unde a intrat live alături de colega sa Adela Popescu.

Se pare că prezentatorul se simte destul de bine, ba chiar a făcut și o serie de glume pe acestă temă.

“De ce mi-a fost teamă, de-asta n-am scăpat. Mi-a fost teamă că mă apuc de sport și de 6-7 zile, abdomene, genoflexiuni…”, a spus Cove.

“Micuțule, noroc că nu ține izolarea asta mai mult, că te apucai și de citit”, i-a spus Adela.

Câți bani câștigă Cove la ”Vorbește Lumea”

Gabriel Coveșanu, sau mai bine zis Cove, are o experiență vastă în domeniul televiziunii, motiv pentru care este plătit pe măsură.  Prezentatorul emisiunii „Vorbește lumea” de la Pro TV are un salariu impresionant.

Potrivit declarației de avere, Gabriel Coveşanu deține trei terenuri intravilane și două apartamente în Capitală, la care se adaugă anexele aferente. Salariul de manager este de 106.269 lei, iar postul de prezentator TV îi aduce anual în buzunare încă 182.014 lei.

De asemenea, pe lângă cele două salarii se mai adaugă și alte venituri din cinci colaborări: 31.000 lei, 14.500 lei, 11.400 lei, 5.000 lei și 1.750 lei. Astfel, veniturile anuale ale lui Cove sunt de aproximativ 350.000 de lei.

De menționat este faptul că Gabriel Coveşanu a devenit cu adevărat faimos în urmă cu 19 ani, atunci când era asistentul Andreei Marin în emisiunea „Surprize, Surprize”.

Următoarele emisiuni l-au făcut și mai popular. Ani mai târzu a devenit concurent la „Dansez pentru tine” și a jucat în serialul „Meseriașii” (Pro TV), alături de Andreea Bănică, Romică Ţociu şi Cornel Palade, dar a mai prezentat o emisiune culinară și la Prima TV, „Mama mea gătește mai bine”.

Totodată, Cove a trecut și pe la Kanal D, unde a avut-o colegă de prezentare pe Andreea Mantea.

Lasă un răspuns