Imagini emoționante! După 10 ani, Mihăiță Neșu mănâncă singur

Mihăiță Neșu duce o luptă continuă de aproape 10 ani de când a suferit cumplitul accident. După ce a rămas paralizat medicii i-au dat puține șanse, dar fostul fundaș face progrese zilnice în recuperarea sa.

Fostul fotbalist le-a arătat tuturor cum decurge recuperarea sa. După aproape 10 ani de la accidentul suferit la un antrenament, Mihăiță Neșu a reușit să mănânce singur. Fostul fotbalist este obligat să folosească un scaun rulant, dar își poate mișca mâna dreaptă și alte părți ale corpului.

”Bucurie mare! Mihai Neșu mănâncă singur cina la aproape 10 ani după accident! După cum observați Mihai este ajutat de niște ustensile speciale dar independența primită astfel e foarte importantă! Slavă lui Dumnezeu!”, scrie Mihai Neșu Foundation.

În ultimii ani, Neșu s-a implicat în mai multe proiecte caritabile. Fundația care îi poartă numele sprijină copiii cu dizabilități neuromotorii și boli cronice din România.

“Bișonul” a rămas paralizat la un antrenament

10 mai 2011 a fost ziua în care a avut loc teribilul accident. În timpul unui antrenament al echipei Utrecht, un coechipier, Alje Schut a căzut peste fotbalistul român. Acesta a suferit o fractură la vertebrele cervical și a rămas paralizat. Pentru Neșu a urmat o luptă continuă. Au fost moment cumplite în care acesta aproape a cedat și a intrat în depresie. O vizită la muntele Athos i-a dat forța de a merge mai departe și de a încerca să se recupereze atât cât se poate. Ușor, ușor a început să-și miște o mână, dar și alte părți ale corpului.

Lasă un răspuns