Însărcinată în 6 luni, Vulpița a ajuns la munca de jos! Ce a ajuns să facă Veronica Stegaru pentru bani?

Vulpiță și Viorel nu renunță atât de ușor la viața de oraș, chiar dacă au ajuns la munca de jos.

Însărcinată în șase luni, Veronica Stegaru, alias Vulpița, muncește cot la cot cu soțul ei. Cei doi fac curățenie prin casele oamenilor și încearcă să mai pună un ban deoparte pentru momentul în care se va naște copilul lor.

Vulpița și Viorel, zilieri la curățenie

În urmă cu câteva zile, în presă a circulat informația că Vulpița și Viorel s-au întors la Blăgești , fără nici un ban în buzunar.

Lucrurile nu stau însă chiar așa, iar cei doi sunt convinși că cei din satul lor natal au

lansat acest zvon pentru a-i discredita.

Ăia de acasă, de la Blăgești, să nu ne mai poarte ură și dușmănie”, a spus Viorel într-o filmare postată pe Youtube în urmă cu câteva zile.

Viața la oraș e mult mai interesantă, iar cei doi par hotărâți să rămână cu orice preț în mediul urban. Chiar dacă asta presupune caVeronica, însărcinată în 6 luni, să muncească cot la cot cu Viorel. 

Cei doi s-au angajat în regim de colaborare cu o firmă de curățenie și mai câștigă bani atunci când mai apare câte o lucrare, acasă la cineva.Pe scurt, cei doi lucrează cu ziua, cel puțin momentan.

”Ne-amgăsit o colaborare la o firmă de curățenie. Să nu mai zică oamenii că nu muncim. Cei de la firmă sunt foarte mulțumiți de noi. Am avut mai multe apartamente azi, în care am făcut curățenie”,a dezvăluit Viorel.

Viorel vrea serviciu stabil: ”Nu fugim de muncă”

Soțul Vulpiței spune însă că visul său cel mai mare este să-și găsească un serviciu stabil, cu carte de muncă, astfel încât să aibă siguranța zilei de mâine.Viorel spune că n-a fugit niciodată de muncă,

ba mai mult, dacă ar avea un serviciu fix, ar continua să facă curat pe la oameni, în timpul liber.

”Câștigăm bine, nu ne plângem. Doar că ne cheamă pe colaborare, când are nevoie. Eu vreau un serviciu stabil.

Și acolo cu serviciu stabil, și aici, la colaborare. Să dea Dumnezeu și Maica Domnului să-mi găsesc un loc de muncă stabil”,a mai spus Viorel.

Veronica Stegaru alias Vulpița urmează să nască la sfrâșitul lunii aprilie. Cei doi mai au o fetiță împreună, care locuiește cu bunicii, la Blăgești. scrie wowbiz.ro

Lasă un răspuns