Gigi Becali spune că a găsit soluția pentru a scăpa de pandemie: „Nu mai e nevoie de niciun vaccin. În 5-6 luni adio COVID”

Gigi Becali a dat asigurări la România Tv că dacă va fi lăsat să producă un medicament împotriva COVID-19, în 5-6 luni pandemia va deveni doar un vis urât.

Gigi Becali a convins că vrea să producă Arbidol pentru 3-5 milioane de oameni și să-l facă disponibil în farmacii. Prețul tratamentului ar fi de 10 lei, a spus el.

„Vreau să produc eu să dau gratis la toată țara. Scăpăm în câteva luni de zile de pandemie fără vaccin. E foarte ușor. eu iau substanța activă din India, din China și o capsulez în România. Dacă dau la preț modic. Un tratament – 10 lei. Eu plătesc tot. Cât mă costă nu contează, eu rezolv problema COVID-ului. Am văzut despre ce e vorba, nu vorbesc tâmpenii. Eu pot rezolva problema Covidului în românia dacă dă o lege în România. Toți oamenii cărora le-am dat medicamentele astea s-au făcut sănătoși. Le-am dat iau medicamente.

Eu repet. Eu vreau săă fac un medicament aprobat de Franța, America. Eu vreau orice om, orice român să se poată duce la farmacie să cumpere un medicament Arbidol. Nu au oamenii ce cumpăra. Eu vreau să produc pentru 3 milioane, 5 milioane de oameni tratament. 10 lei tratamentul.

Americanii au făcut multe studii, francezii, nemții. eu fac, eu produs, n-am nevoie de niciun ban de la stat. Dacă nu se aprobă această lege nu vor avea oamenii tratament de COVID în farmacii. Să intervină președintele țării, să se facă un studiu și să vadă dacă e adevărat ce fac eu. Dacă nu vor să dea bani, dau eu banii toți. Nu mai e nevoie de niciun vaccin. În 5-6 luni adio COVID.

Gigi Becali a mărturisit că nu se va vaccina împotriva COVID pentru că nu are încredere în vaccinurile disponibile în momentul de față în România.

„Eu cred că vaccinul e începutul.. vor urma mai multe vaccinuri, apoi încă 3-4-5. Nu cred în el. Eu nu fac. AstraZeneca e un vaccin cum făceam pe vremuri, când eram copii. De la medicii mei știu. Mi-au zis că cel mai bun e ăla din China și apoi AstraZeneca. Mi-au spus să nu cumva să mă vaccinez cu altceva. Doar că la AstraZeneca vom avea acces peste luni de zile sau un an, dacă vom avea acces noi, românii”.

Lasă un răspuns