Diana Șoșoacă, dată afară dintr-o emisiune TV! Mihai Gâdea: ”Vă opresc microfonul”

Senatoarea AUR, Diana Șoșoacă, a fost dată afară din platoul emisiunii lui Mihai Gâdea!

Diana Şoşoacă a fost dată afară din platoul emisiunii lui Mihai Gâdea. Senatoarea AUR a avut un schimb de replici dur chiar cu prezentatorul emisiunii, Mihai Gâdea, dar și cu invitatul acestuia, jurnalistul Mirel Curea.

Diana Șoșoacă a”dispărut” în timpul unei pauze publicitare. Înainte să nu mai apară în platoul emisiunii, senatoarea

AUR a avut mai multe contre cu jurnalistul Mirel Curea, pe care l-a întrebat cine îşi asumă răspunderea în cazul apariţiei efectelor adverse după vaccinarea anti-COVID.

Mirel Curea nu a ezitat să-i răspundă și să-i explice faptul că nu are nimic împotrivă să fie elacel caz de unul la un milion cu efecte adverse.

Mă supun unui risc pentru că nu trăiesc în pădure, nu trăiesc în munţi, trăiesc în societate şi eu nu accept ca eu să devin pericol social pentru oamenii care trăiesc în jurul meu”, a precizat jurnalistul.

Diana Șoșoacă a părăsit platoul emisiunii

Diana Șoșoacă l-a întrerupt de mai multe ori pe jurnalist, în momentul în care acesta încerca să-i răspundă la întrebarea pe care i-o adresase.Nu este pentru prima dată când jurnalistul

Mirel Curea și Diana Șoșoacă au un schimb de replici în fața telespectatorilor. Cei doi au avut multe alte contre și pe parcursul altor emisiuni TV.

Haideţi,domnul Curea, de câte ori v-aţi făcut vaccinul antigripal?”,l-a întrebat Diana Şoşoacă. Mirel Curea i-a explicat că în luna noiembrie a anului trecut, dar şi în ceilalţi ani.

Foarte bine! Şi? Ceilalţi care nu l-au făcut v-au îmbolnăvit pe dumneavoastră?”, a întrebat, din nou, avocata.

Uneori am făcut, dar nu forme foarte grave”,a răspuns jurnalistul.

După întrebările adresate jurnalistului, Diana Şoşoacă s-a întors cu spatele către acesta. Avocata și-a îndreptat atenția către medicii

Adrian Marinescu şi Beatrice Mahler, pe care i-a întrebat dacă mai există gripă. Văzând aceste reacții, Mihai Gâdea i-a atras atenția senatoarei cu privire la comportamentul avut în timpul emisiunii.

„Eu apreciez prezenţele dumneavoastră de fiecare dată. La o doamnă, e uşor neplăcut şi nu vă dau lecţii publice, dar mă puneţi în situaţia asta, în momentul în care interveniţi absolut peste oricine care vorbeşte este o lipsă de politeţe”,i-a spus Mihai Gâdea.

Diana Șoșoacă i-a dat replica imediat, pe un ton ridicat: „Domnule Gâdea, cred că cea mai mare lipsă de politeţe o aveţi dumneavoastră. Dacă m-aţi invitat, eu doresc să aflu nişte întrebări şi aş dori să ştiu şi eu unde este gripa”.

„Dacă dumneavoastră nu respectaţi dialogul, vă opresc microfonul”,a adăugat Mihai Gâdea.

După toate aceste discuții, Diana Şoşoacă a susținut că a fost victima unui abuz psiho-emoţional. La revenirea din pauza de publicitate, Mihai Gâdea a anunţat că Diana Şoşoacă a părăsit platoul emisiunii. scrie wowbiz.ro

Lasă un răspuns