DOLIU! Maria Cârneci, RĂPUSĂ. Boala a învins. Din păcate, a murit

Maria Cârneci este în doliu.

Vedeta a ajuns la capătul puterilor, după ce luni, 25 noiembrie, soțul ei a murit.

Soțul artistei a fost răpus de o boală cruntă, după ce în urmă cu câteva luni a fost supus unei operații grele. În urma intervenției au apărut mai multe complicații, luptându-se mult timp cu boala, scrie spynews.ro.

Din păcate, boala a învins, iar Maria Cârneci a rămas văduvă, după mai bine de trei decenii. Artista vorbea mereu cu drag despre familia ei și se considera o soție norocoasă că are un bărbat așa bun lângă ea.

Trupul neînsuflețit al soțului Mariei Cârneci va fi depus marți, 26 noiembrie, ora 11:30, la capela cimitirului din Pipera.

Maria Cârneci, în vârstă de 66 de ani, este devastată de durere. Artista a sperat până în ultimul moment că soțul său va face față cumplitei boli cu care se confrunta. Romulus Petrescu trecuse printr-o operație destul de grea acum câteva luni, în urma căreia au apărut complicații. Din păcate, organismul a cedat și pe 25 noiembrie 2019, soțul Mariei Cârneci s-a stins din viață. Trupul neînsuflețit al lui Romulus Petrescu va fi depus astăzi, ora 11:30, la capela cimitirului din Pipera.

„Dumnezeu să îl odihnească pe soțul Mariei Cârneci. L-am văzut primăvara aceasta, ne-am găsit pe la niște filmări prin provincie. Arăta foarte bine, era un om extraordinar care o iubea. Am înțeles că a avut o operație, nu știu exact, a avut complicații și așa s-a întâmplat necazul. Sunt alături de Maria, era un om extraordinar, vesel, râdea, dar în fața lui Dumnezeu suntem nimic, ca un ou care s-a spart și gata. Avea o situație frumoasă, a divinizat-o pe Maria. Era fericit că avea două nepoate, se bucura de ele. Zicea că nepoatele sunt lumina ochilor lor”,  – a declarat Saveta Bogdan, buna prietenă a Mariei Cârneci, în emisiunea Răi Da Buni.

Maria Cârneci și Romulus Petrescu erau împreună de 36 de ani și aveau un fiu pe nume Eduard Petrescu. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu aproape patru decenii la un concurs, el fiind directorul hotelului în care artista de muzică populară era cazată: ”Eram tineri şi frumoşi, iar din iubirea noastră a venit pe lume băiatul nostru, Edi. Cred că atunci când am rămas însărcinată a fost cel mai fericit moment din viaţa mea. La început mi-a fost teamă ca nu cumva să greşesc în educaţia sa, dar până la urmă cred că m-am descurcat bine.(…) În toţi aceşti ani nu am fost aproape de ei când aş fi vrut, fiind plecată cu contracte în străinătate sau în ţară. Publicul meu cel mai fidel sunt soţul şi fiul meu, care mă primesc acasă cu aplauze, ce îmi ung sufletul. În rest, să ştiţi că sunt o soţie şi o mamă absolut normală, dar şi grijulie! La noi în familie se vorbeşte foarte deschis şi ne sfătuim în orice problemă”, – declara Maria Cârneci pentru revista Taifasuri, cu mai mult timp în urmă.

Lasă un răspuns