Stirea falsa care a panicat Romania! Informatia ca un avion s-a prabusit in BELGIA, falsa

”Tragedie Nationala – Un avion cu 254 romani a cazut in Franta, ei se indrepta spre Bucuresti pentru a participa la protest …

Aparatul de zbor avea la bord doi piloti, ambii romani. Un crescator de animale a indicat locul în care a fost găsită o parte a avionului uşor, alte bucâţi putând fi văzute într-o prăpastie.Două avioane uşoare CT2K cu câte două persoane la bord au decolat de la Alexandroupolis. La ora 14:50, echipajul unuia dintre avioane a transmis către autorităţile bulgare că nu mai vede celalălalt aparat. La 16.45, după ce a aterizat în România, a transmis că nu a mai văzut avionul după ce străbătuseră 50 de mile nautice nord-vest de Alexandroupolis. Acţiunile de căutare se desfăşoară cu forţe aeriene şi terestre.

La momentul dat nu se ştie concret cîţi din cei 254 români au avut de suferit, salvatorii lucrează la faţa locului.

Unul din primii pasageri care a fost găsit a declarat că majoritatea dintre pasageri se îndreptau la România doar pentru a participa la mitingul de la 10 august” 

Aeronava Boeing 737-500 aparținând Sriwijaya Air care s-a prăbușit pe 9 ianuarie în Marea Java trecuse luna trecuse o inspecție tehnică și fusese considerată capabilă de zbor, au anunțat autoritățile indoneziene, potrivit BBC.

Stirea a fost anuntata pe Facebook de un site-fantoma.

Lasă un răspuns