Momentul șocant în care o tânără însărcinată, care vindea ghiocei pe stradă, este bruscată și încătușată de un polițist!

Momentul șocant în care o tânără însărcinată, care vindea ghiocei pe o stradă din Capitală, este bruscată și încătușată de un polițist! Videoclipul a fost filmat de către un trecător, în data de 30 ianuarie. Imaginile au ajus virale pe Internet. 

Minoră însărcinată, agresată de un agent de poliție

O minoră însărcinată a fost agresată de către un agent de poliție, pentru că ar fi vândut ghiocei pe străzile din Capitală. Pe imagini se poate observa cum tânara este ținută de către polițist, care tot încearcă preț de câteva minute bune să îi pună cătușele. Potrivit martorului, se pare că fata ar fi însărcinată. 

„După ce polițiștii comunitari au eradicat fenomenul bătrânelor „traficante” de verdeturi, a venit rândul bravilor polițiști ai Secției 2 Poliție sa intervină în forță în cazul unei minore gravide care își câștigă existența din vânzarea florilor in intersecțiile aglomerate ale capitalei.

Se vede in filmarea alaturata eroismul cu care cei doi agenți de poliție intervin pentru stoparea acestei ” infractiuni”

deosebit de grave, pentru ca viata in minunata noastră „metropola” sa isi reia cursul firesc.Va intreb pe dumneavoastra, daca acel agent de poliție a avut nevoie de aprox 1min si 30 sec sa încatușeze o minoră, ce facem daca se confruntă cu adevărați infractori?

In urma acestei acțiuni așa zișii polițiști au reușit urmatoarele performanțe:

– au procedat la confiscarea unui număr de 15 cosulete cughiocei ” de contrabanda”

– au încătusat si au condus la sediul Secției 2 Poliție 3 minori (două fete și un baiat) care au fost agresați fizic si verbal de către acești bravi apărători ai legii.

Ma intreb oare dupa ce vedeți aceste imagini va simțiți în siguranță și aveți încredere”,   se întreabă tânărul care a postat pe Facebook filmarea.

A fost deschisă o anchetă

„La 30 ianuarie anul în curs în jurul orelor 17:00, un echipaj al Secţiei 2 Poliţie au observat în trafic pe raza Sectorului 1, mai exact în apropierea DN1, o tânără care apela la mila publicului.

Poliţiştii au încercat să o legitimeze, moment în care tânăra a luat-o la fugă. Unul din poliţişti a luat-o în urmărirea acesteia, a reuşit să o prindă la câteva străzi de la locul unde aceasta apela la mila publicului. Femeia a refuzat să se legitimeze, motiv pentru care a fost condusă la sediul subunităţii unde a fost amendată cu 500 de lei.

Se face şi o anchetă de către structura de control interna a Poliţiei Sectorului 1 pentru a vedea dacă s-a acţionat corespunzător”,   a declarat Ciprian Romanescu, purtător de cuvânt Poliţia Capitalei. scrie wowbiz.ro

Lasă un răspuns