DOLIU ÎN ROMÂNIA! A MURIT NEA MĂRIN

Doliu în Partidul Naţional Liberal! Filiala Constanţa a pierdut un membru important odată cu trecerea în lumea drepţilor a lui Marin Ion, fost primar al comunei Băneasa.

„Filiala Constanţa a Partidului Naţional Liberal a primit cu tristeţe vestea trecerii în nefiinţă a colegului nostru, fostul primar al comunei Băneasa, Marin Ion. 

Cu toţii regretăm şi resimţim durerea pierderii celui de care ne vom aminti mereu ca „Nea Marin”, un om deosebit şi un liberal devotat.

Transmitem familiei îndurerate sincere condoleanţe şi putere în aceste momente grele. Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească!”, au anunţat liberalii constănţeni.

umea artistica este in doliu. Anunt devastator pentru toti romanii: A murit cunoscutul nea Marin…

Anunt devastator pentru toti romanii care l-au indragist pe acest om, acesta s-a stins in aceasta zi, relateaza www.stirilekanald.ro.

Cunoscutul nea Marin a decedat, romanii sunt socati, deoarece a fost iubit de toti, membrul formatii lautaresti.

Lumea artistica este in doliu. Cantaretul nea Marin, unul dintre membrii trupei de muzica lautareasca Mambo Siria, la varsta de 80 de ani. Nea Marin prezentatorul emisiunii “Poftiti va rog”, este devastat de durere.

“Vestea disparitiei unuia dintre cei mai importanti lautari a aparut pe Facebook, pe pagina de Facebook Port Cultural Cetate”, potrivit b1.ro.

Formația Mambo Siria este un taraf care a fost descoperit de Mircea Dinescu, din Darvari, Mehedinti. Ritmurile pe care canta Mambo Siria sunt specifice zonei.

Lasă un răspuns