Lovitură pentru Diana Șoșoacă. S-a deschis anchetă. Cutremur în AUR

Lovitură grea pentru Diana Șoșoacă. Senatoarea AUR are probleme mari după ce a postat pe pagina personală de Facebook un filmuleț în care petrecea fără masca de protecție, care este obligatorie.

Diana Șoșoacă are probleme mari după filmulețul postat în urmă cu câteva ore Mai exact, se pare că IPJ Iași a deschis o anchetă, după ce Diana Şoşoacă, senator AUR, a făcut vineri seara, petrecere la restaurant.

În fimulețul postat pe rețeaua de socializae, Diana șoșoacă a făcut mai multe declarații. După ce au cântat piese patriotice, senatorea AUR le-a spus celor care o urmăreau în transmisiunea live de pe Facebook, că “E cazul să vă treziţi odată, e cazul să vă reveniţi la viaţă, viaţa trebuie trăită. La mulți ani, români!”.

În tot acest timp, tot mai multe persoane au venit pe ringul de dans, îmbrățișându-se și cântând împreună. Diana Șoșoacă nu s-a putut abține și a ținut să-i facă și o declarație lui Raed Arafat, secretarul de stat în MAI.

“Vreau să-i facem o dedicaţie domnului Raed Arafat, bagă-i ceva de români”, spunea senatoarea AUR

Diana Șoșoacă, la un pas să fie dată afară din partid

Diana Șoșoacă are și probleme în partidul din care face parte. Sunt probleme mari în AUR din cauza diferendelor dintre Diana Şoşoacă şi copreşedintele partidului, George Simion. Totul a devenit vizibil după incendiul de la Spitalul ”Matei Balș”.

Cei doi au ales să apară public separat, atât în intervențiile televizate, cât și în manifestațiile la care participă împotriva actualului guvern. Senatoarea AUR este probabil cea mai vocală apariție din partidul pe care îl conduce însă George Simion, împreună cu celălalt co-președinte, Claudiu Târziu.

Mai exact, în ziua incendiului, senatoarea AUR a mers singură la ”Matei Balș”, unde a insistat să intre în spital, invocând statutul de parlamentar. Senatoarea i-a îndepmnat pe oameni să iasă în stradă şi să vină la ”Matei Balș”, să ceară explicații pentru incendiu.

De cealaltă parte, George Simion a organizat și el un protest sâmbătă, dar în fața Ministerului Sănătății, manifestație la care Diana Șoșoacă nu i s-a alăturat.

De asemenea, duminică cei doi au ales să protesteze din nou separat. George Simion a fost prezent în fața Ministerului Sănătății, împreună cu alți șapte parlamentari AUR, pentru a cere demisia ministrului Vlad Voiculescu, iar Diana Șoșoacă nu se afla printre ei.

Senatoarea a venit în fața Ministerului Sănătății abia mai târziu, spre seară, împreună cu câțiva zeci de oameni, și a încercat să intre în clădirea ministerului pentru a discuta cu ministrul.

Lasă un răspuns