Raport preliminar: Tânărul care a produs un accident cu 6 răniți în Botoșani consumase și canabis

Tânărul de 28 de ani care a produs accidentul din Botoșani în urma căruia șase persoane au fost rănite era drogat. Mașina condusă de acesta a lovit violent un autoturism și l-a proiectat pe contrasens, într-o altă maşină, fiind avariată și o alta care era parcată. Mai mult, el nu are permis, era beat și transmitea live pe Facebook.

Poliția Botoșani a anunțat joi că tânărului de 28 de ani care a provocat accidentul de luni i-au fost recoltate probe biologice pentru depistarea consumului de substanțe psihoactive.

În urma analizării acestor probe, a rezultat prezența canabisului. Acestea sunt concluziile preliminare, transmite Mediafax.

Mașina condusă de tânăr a izbit violent un autoturism și l-a proiectat pe contrasens, într-o altă maşină.

Tânărul nu are permis de conducere, era beat și transmitea live pe Facebook. Mai mult, presa locală a scris că a urlat de mai multe ori la polițiști și le-a spus că-l cheamă Moș Crăciun.

El avea o concentraţie alcoolică de 1,75 g/l alcool pur în sânge la prima proba şi 1,53 g/l alcool pur în sânge la a doua probă. Acum este cercetat pentru infracţiunile de vătămare corporală din culpă, ameninţare şi conducere sub influenţa alcoolului.

Lasă un răspuns