Klaus Iohannis, veste cumplită pentru milioane de români. Răsturnare totală de situație: Trebuie să ne pregătim

În cazul în care răsuflați ușurați că ați scăpat de școala online, ei bine, nu vă bucurați prea devreme. Calvarul învățământului online prin care au trecut milioane de părinți alături de copiii lor nu e nici pe departe la final. Președintele Klaus Iohannis tocmai a precizat că școala online nu s-a terminat încă și a vorbit și despre schimbările care ar trebui efectuate în acest sector educațional.

Elevii nu au scăpat de școala online, este una dintre concluziile trase după declarația de presă a președintelui Klaus Iohannis de joi seara. Acesta a precizat că România va beneficia de 30 de miliarde de euro bani europeni, bani care ar putea fi investiți în sistemul educațional din țară.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, după o întâlnire cu ministrul Educaţiei, că trebuie investit în şcoli pentru a fi pregătiţi oricând pentru şcoala online.

“Am căutat împreună cu Ministerul cele mai bune zone în care pot fi solicitaţi bani pentru a face şcoala românească mai bună.

Dorim să oferim copiilor din România şansa de a învăţa suficient de bine pentru a avea o meserie serioasă, o meserie a viitorului, ca să se realizeze ca oameni. Ne dorim pentru dascăli un mediu care să îi încurajeze să meargă mai departe. (…)

Lasă un răspuns