Diana Sosoaca, declaratie incredibila despre George Simion: “A jurat stramb…”

Diana Sosoaca vine cu noi dezvaluiri despre George Simion, co-presedintele AUR. Senatoarea il acuza de tradare.

Avocata a nu s-a mai abtinut si a rabufnit intr-o emisiune televizata.

”Am spus eu altceva vreodata decat adevarul? De aseara nu am mai vorbit cu membrii AUR. Mi-au spus ca totul s-a intamplat cu aprobarea lui George Simion. Mi-a dat si mesaje, mi-a scris si azi-noapte pe la 3. Mi-a spus ca trebuie sa ne intalnim, ca fierbe lumea.

Toata lumea este dezamagita si de George, eu nu m-am asteptat la asta. Nu stiu daca ati auzit ce a zis live pe Facebook. Conform Constitutiei, daca ma dai afara din partid, nu ma dai si din Parlament.

Si atentie, eu pana acum nu am primit nicio instiintare. Nu am vazut niciun comunicat. Decat un comunicat ca mi s-a retras sprijinul politic. Avem o problema juridica” , a declarat Sosoaca.

Diana Sosoaca, intamplare din timpul campaniei electorale.

”Eu i-am propus lui George sa mergem la Tebea, in campania electorala, la mormantul lui Avram Iancu si la gorunul lui Horea, pentru ca acolo este izvorul libertatii.

Era foarte important sa mergem acolo unde este izvorul libertatii si oamenii au murit pentru eradicarea iobagiei, a sclaviei si dobandirea drepturilor.

Am facut poze la gorun, am avut-o pe o doamna ghid si apoi l-am rugat sa mai stea un pic, langa mormantul lui Avram Iancu.

Si i-am zis: George sunt foarte multe lucruri care se spun acum in presa. Nu vreau sa le dau crezare si i-am zis sa jure pe acest pamant sfant ca nu va trada natia.

Si a zis ca el e de 15 ani in lupta asta si a jurat pe pamantul sfant din fata mormantului lui Avram Iancu ca nu va trada.

Lasă un răspuns