Veste tristă! Cătălin Botezatu a ajuns din nou pe mâna medicilor din Turcia

La începutul anului 2020, Cătălin Botezatu recunoștea că a fost la un pas de moarte după ce medicii i-au descoperit o tumoră la colon.

Cătălin Botezatu, juratul Bravo, ai stil! Celebrities de la Kanal D, a mers din nou în Turcia, acolo unde își tratează problemele medicale. După ce în anul 2019 Cătălin Botezatu a suportat patru operații dificile și a dezvoltat probleme cardiace, deisgnerul

a ajuns din nou față în față cu medicii din Turcia, acolo unde își tratează deseori problemele medicale. Însoțit de Eva Pavel, consilierul medical care îi este alături designer-ului la fiecare pas, și-a făcut un nou set de analize.

Cătălin Botezatu nu a ascultat sfaturile de a evita produsele cu zahăr, însă în urma rezultatelor celor mai recente investigații, a aflat că va fi obligat să facă o schimbare în ceea ce privește alimentația lui. Altfel, ar putea avea noi probleme de sănătate, cum ar fi diabetul.

”Așa este, am făcut o scurtă călătorie în Turcia, zilele trecute, pentru a-mi face un nou set de analize. Toate au ieșit bine! Singurul lucru mai puțin plăcut în urma acestei vizite e faptul că medicii mi-au interzis să mai mănânc dulciuri. Eva mi-a tot spus de-a lungul timpul

Lasă un răspuns